Affiliate Marketing Revolutie 4.0 Review

33 dingen die je moet weten voordat je de cursus gaat kopen!

mm

Waarom is de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard zo bizar populair? Wat zijn de ervaringen? Is het slechts een hype of levert deze cursus je ook echt wat op?

Wanneer jij wilt weten:

  • Of je werkelijk geld verdient met de Affiliate Marketing Revolutie (AMR);
  • Of Jacko Meijaard betrouwbaar is;
  • Wat de pluspunten en minpunten van de AMR zijn;
  • Of de cursus het geld waard is of niet
  • Of er nog extra verborgen kosten zijn

Dan ben je hier op de juiste plek, want ik heb de Affiliate Marketing Revolutie met succes gevolgd en in deze review deel ik mijn persoonlijke ervaringen.

Laten we starten met een korte samenvatting.

Beoordeling: Affiliate Marketing Revolutie 4.0

Affiliate Marketing Revolutie 4.0 Review
Affiliate Marketing Revolutie 4.0 Review

Beoordeling door Jerry,

06 nov 2020
4.8

Wanneer je interesse hebt in Affiliate Marketing dan ben je bij Jacko Meijaard op de juiste plek. Hij is met zijn ruime ervaring een autoriteit op dit gebied. In de Affiliate Marketing Revolutie (AMR) onthult Jacko zijn methode en strategieën waarmee hij nog altijd passief zijn inkomen verdient. De beste start voor de beginner. Hoe Jacko van 0 naar 10K per maand ging? Hij laat het in dit GRATIS rapport zien >> 

Effectiviteit 4.7 / 5.0
Prijs / kwaliteit 4.9 / 5.0
Betrouwbaar5.0 / 5.0
Gebruik / gemak 4.7 / 5.0
✅VoordelenDe basis is gemakkelijk te leren. Geen technische kennis nodig. Stap voor stap uitleg in korte video’s. Kwaliteit van de video’s zijn goed. 30 dagen garantie. Lage prijs. Het forum met +9K leden.
❌NadelenDuurt lang voordat je daadwerkelijk geld verdient. Je hebt veel geduld en doorzettingsvermogen nodig. Enkele slordigheden na de laatste update.

(actieprijs € 47,- inclusief welkomst cadeau en bonussen)

Wie ben ik en waarom deze review?

Hey, mijn naam is Jerry, oprichter van GroeiSelfie. Sinds maart 2020 ben ik actief aan de slag gegaan met affiliate marketing en heb ik de Affiliate Marketing Revolutie cursus gevolgd. Dat doe ik naast mijn fulltime baan, voor de fun en als ‘sidehustle’.

Op het gebied van cursussen weet ik wat goed is en wat niet.

Hoe dat komt?

Inmiddels werk ik 10 jaar in het hbo-onderwijs. Daarnaast heb ik een coach en trainerslicentie.

Toen ik startte met de Affiliate Marketing Revolutie nam ik me voor om pas een review te schrijven, zodra ik er zelf daadwerkelijk geld mee verdien. Want dat is het ultieme bewijs dat de methode werkt.

Dat moment is nu aangebroken en ik kan je daarom nu mijn eerlijke mening en ervaring geven.

Na 7 maanden staat de teller op € 3.960,- aan te ontvangen commissies. (En dat zijn geen commissies voor het promoten van de Affiliate Marketing Revolutie).

Inhoudsopgave

Intro

We beginnen deze review met wat algemene achtergrond informatie over Internet Succes Gids en Jacko Meijaard. Daarna ga ik wat dieper in op de Affiliate Marketing Revolutie.

Maar eerst…

#1. Is het de beste Affiliate Marketing cursus?

Ja.

Zoek je een cursus gericht op starters en waar je leert hoe je met affiliate marketing geld verdient, dan is er geen betere cursus te vinden voor deze spotprijs.

In de markt zijn er enkele cursussen te vinden, maar niet voor dezelfde prijs en niet met dezelfde inhoud. Prijzen liggen merendeel hoger en leggen je slechts uit in theorie uit hoe affiliate werkt. Ze laten niet van scratch af aan zien hoe je zelf een website optuigt en daar geld mee verdient. Ook krijg je bij vergelijkbare cursussen geen mindset en motivatie lessen, die je bij de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard wel krijgt.

De Affiliate Marketing Revolutie (AMR) is daarom, in mijn optiek, uniek en de beste cursus.

Ik heb een paar alternatieven gevonden en je vindt ze aan het einde van deze review. (Hint: geen van allen komen ze in de buurt van de AMR).

#2. Wat is Internet Succes Gids?

Internet Succes Gids (ISG) is de thuisbasis van Jacko Meijaard. Het is een website waar hij waardevolle informatie en zinvolle tips geeft over affiliate marketing. Naast het blog heeft ISG ook een eigen YouTube kanaal waar je waardevolle video’s over affiliate marketing bekijkt. Verder is er nog de Podcast waar regelmatig nieuwe afleveringen te beluisteren zijn.

Affiliate marketing

Het blog van Internet Succes Gids is de plek waar je naar toe gaat wanneer je alles wilt weten over affiliate marketing. Jacko houdt zich met deze vorm van marketing al bijna 10 jaar bezig en in die tijd is hij een groot blog en autoriteit geworden op dit vakgebied.

Forum

Het forum van Internet Succes Gids is een belangrijk onderdeel geworden van Internet Succes Gids. Het is nog relatief jong, maar in korte tijd is het gegroeid tot een community van meer dan 9.000 leden. Het is een zeer actieve community waar Jacko Meijaard zelf ook actief en zichtbaar aanwezig is. Over het forum later meer.

Ervaringen met Internet Succes Gids

De ervaringen met Internet Succes Gids zijn over het algemeen goed. Dat kan ook niet anders met zoveel leden op het forum.

Meer ervaringen van anderen vind je aan het einde van deze review.

Geld terug

Daarnaast biedt Jacko een 100% tevredenheidsgarantie. Dat betekent dat om welke reden dan ook, altijd je geld terug krijgt. Dat vind ik ergens wel slim, want zo behoud je altijd tevreden klanten, ook als ze geen klant meer van je willen zijn.

#3. Jacko Meijaard

De affiliate marketing revolutie is ontworpen door niemand minder dan Jacko Meijaard. Hij is een van de grootste affiliate marketeers van Nederland en verdient naar eigen zeggen meer dan 20.000 euro per maand met zijn affiliate website.

Jacko’s doel is om iedereen die graag geld wil verdienen op het internet te helpen dat doel te bereiken. Jacko Meijaard en zijn cursus zijn sinds de oprichting gigantisch gegroeid. Zo bestaat het ledengedeelte van de Affiliate Marketing revolutie al ver boven de 9000 leden. Al deze mensen hebben de affiliate marketing revolutie gevolgd. Dat is natuurlijk niet zonder reden. Je leert alle kneepjes van het vak als je met de affiliate marketing revolutie aan de slag gaat.

#4. Hoe is Internet Succes Gids uniek?

Op vier punten is Internet Succes Gids van Jacko Meijaard uniek. Ik licht ze kort toe.

Walk the talk

Jacko Meijaard heeft zelf nog altijd een flinke portfolio aan affiliate websites. En dat betreft een groot deel van zijn inkomen.

Veel mensen denken dat hij tegenwoordig zijn geld verdient met vooral de verkoop van zijn cursussen. Maar niets is minder waar. Een groot deel van die inkomsten gaan vloeit namelijk terug naar de affiliates die de Affiliate Marketing Revolutie promoten.

Eenvoud

Hier en daar laat Jacko wel eens doorschemeren wat zijn inkomsten zijn. En soms laat hij zijn dashboard zien met wat er zoal binnenkomt. Dat kun je zien als opschepperij. Ik vind het persoonlijk van niet.

Ik vind hem eerder bescheiden en eenvoudig. Je ziet geen extraversie, jetset style of andere uitspattingen met luxe villa´s en Lamborghini’s. Nee, niets van dat. Gewoon lekker nuchter. Hij is zeer benaderbaar.

Mix van gezond verstand en bewezen systemen

Die eenvoud merk je ook terug in de werkwijze. Jacko maakt gebruik van bewezen systemen zoals tools voor zoekwoordonderzoek, maar daarnaast zegt hij letterlijk dat het gebruik van je gezonde boerenverstand net zo belangrijk is.

Consistentie

Ik heb nog niemand zo veel en vaak horen hameren op de kracht van consistentie. Hij zegt dat zijn succes daaraan te danken is. Elke dag werkt hij aan zijn business. Weer of geen weer. Of het nu een grote klus is of een kleine zoals het beantwoorden van mail. Elke dag doet hij iets. Al is het maar een beetje.

Zo kun je beter 1 uur per dag en aan 1 artikel per week kunt werken dan 5 artikelen, 3 podcast en een video in een week te posten om vervolgens vervolgens 6 maanden niets te doen.

#5. Andere cursussen en producten van Internet Succes Gids

Benieuwd naar Jacko’s Strategie?

Check dan GRATIS zijn 6 Stappenplan!

‘Hoe ik van 0 naar 10K per maand ben gegaan’

Ga direct naar het GRATIS rapport

De AMR is de meest belangrijke cursus van Internet Succes Gids. Daarnaast zijn er echter nog een aantal andere producten en diensten die Jacko Meijaard ontwikkeld heeft.

Het forum is zojuist al benoemd. Tot de community heb je toegang, wanneer je een van de producten en diensten afneemt. Je hoeft voor het forum niets extra’s te betalen en is volledig gratis.

Marketheme

Marketheme is het aangepaste WordPress thema van de Internet Succes Gids. Samen met ontwikkelaar Léon Gotjé bieden zij dit thema aan. Het is echter wel iets meer dan een standaard thema. Het is een totaaloplossing voor online ondernemers die belangrijke marketingtoepassingen in een pakket willen. Hosting en service is inbegrepen.

10K per maand Mindset Cursus

Jacko Meijaard stelt dat je zonder de juiste mindset niet ver komt. Je zal merken dat mindset een belangrijk onderdeel is in zijn manier van ondernemen. Om die reden heeft hij een aparte cursus ontwikkeld om online ondernemers nog meer van dienst te kunnen zijn. Op het gebied van mindset kan ik zeggen dat Jacko weet waar die het over heeft. Meer informatie over de 10K per maand Mindset vind je in een eerder geschreven review daarover.

10K Club coaching programma

De 10K club is niet een club waar je pas toegelaten wordt als je 10.000 euro verdiend hebt. Dit zie je nog wel eens bij andere aanbieders van cursussen. Het coaching programma is er juist voor bedoeld om je zo snel mogelijk naar die 10K te brengen. Dat is een traject voor na de Affiliate Marketing Revolutie.

Affiliate Marketing Revolutie review

Review Affiliate Marketing Revolutie

Voordat we dieper ingaan op de Affiliate Marketing Revolutie nemen we eerst door wat affiliate marketing een fantastisch verdienmodel is.

#6. Waarom affiliate marketing?

Er zijn veel mogelijkheden als gaat om online ondernemen en geld verdienen. Wat maakt nu specifiek affiliate marketing interessant? Affiliate marketing staat vooral bekend als een verdienmodel waar je een lange adem voor nodig hebt. Toch zijn er interessante voordelen die het de moeite waard zijn om je te richten op de lange termijn.

5 Voordelen

  1. Met een klein budget kun je al starten
  2. Je hoeft niet te investeren in een klantenservice, daarom geen rompslomp
  3. Er zijn meerdere manieren om affiliate marketing toe te passen
  4. Genoeg mogelijkheden om eindeloos op te schalen
  5. Inkomen is passief

#7. Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?

De Affiliate Marketing Revolutie is een online video training. In deze video training leer je stap voor stap hoe jij succesvol kunt worden met affiliate marketing. De strategie die de affiliate marketing revolutie hanteert is het maken van een website rondom één of meerdere producten. Je kiest op voorhand een niche, het onderwerp van je website en aan de hand van de videos´s geef je daar meer vorm aan.

Zodra je aan de slag gaat met de cursus leer je precies wat belangrijk is om een goede affiliate website neer te zetten en hoe jij ervoor kunt zorgen dat je zo snel mogelijk geld verdient op het internet.

De Affiliate Marketing Revolutie wordt regelmatig vernieuwd. Daarom krijg je als je eenmaal begint met de cursus levenslang toegang. Op die manier blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van affiliate marketing.

#8. Voor wie is de Affiliate Marketing Revolutie geschikt?

De cursus is geschikt voor mensen die de eerste stappen zetten in affiliate marketing. Je bent gedreven om met de methode van Jacko zijn succes te evenaren. Die potentie is er.

Het is alleen geen quik en easy money. De methode is gericht op de lange termijn. Je hebt daarom geduld en een lange adem nodig.

Ook voor bloggers die affiliate marketing als verdienmodel willen toepassen, maar nog niet goed weten hoe, is de cursus geschikt.

#9. Voor wie is het niet geschikt?

Ervaren marketeers raad ik deze cursus niet aan. Je gaat er niets nieuws in leren. Heb je echter geen kennis over hoe je een niche website van scratch af aan opbouwt, dan kan het interessant zijn. Jacko geeft vaak aan dat zijn focus gericht op organische groei is, maar je hoeft geen geheime tactieken en strategieën te verwachten met betrekking tot SEO, SEA en andere strategieën.

Voor de ‘next level’ is het 10K coaching programma van Jacko meer geschikt. Je hebt met dat programma een coach en consultant op het moment jij het nodig hebt.

Verder, het is al gezegd: je hebt veel geduld nodig. Daarbij zal je naast deze cursus je moeten verdiepen in de materie. Affiliate marketing is een vak. Dat moet je leuk vinden. Vind je dat niet, dan is het niet geschikt. Sla deze cursus over als jouw focus niet gericht is op de lange termijn.

#10. Wat zegt Jacko Meijaard over de kans op succes?

#11. Hoe werkt de AMR?

Zodra je aan de slag gaat met de cursus kom je in het dashboard terecht. Hier begint jouw reis als online ondernemer pas echt. Voordat je daadwerkelijk aan de slag gaat met het maken van je website, wordt je eerst klaargestoomd en ontwikkel je de juiste mindset. Zodra je er klaar voor bent gaat het echte werk beginnen.

Twee routes

Bij het volgen van de cursus kun je twee routes doorlopen: de route met Marketheme, het thema van Jacko zelf of met een eigen WordPress website.

Ik raad je aan te kiezen voor Marketheme. Daar is mijn website ook op gebouwd. Uit ervaring kan ik zeggen dat het systeem snel is en je hoeft je alleen met de inhoud van je website bezig te houden en minder met het design. Marketheme is wel een extra investering, die krijg je er niet gratis bij.

Ben je niet toe aan een extra investering dan kun je gerust aan de slag gaan met een andere premium of gratis wordpress thema. Die zijn er genoeg en veel succesvolle affiliates zijn op die manier begonnen.

De Affiliate Marketing Revolutie volgt nauwgezet het eenvoudig te volgen 6 stappenplan. Check hier een overzicht van de 6 makkelijk te volgen stappen >>

#12. Structuur van de cursus

Modules Affiliate Marketing Revolutie 4.0

De Affiliate Marketing Revolutie is opgebouwd uit 7 modules, welke ik kort zal toelichten.

Jacko ligt hier nog maar eens een keer uit waarom affiliate marketing zo een mooi vak is en wat je kunt bereiken.

In deze module leer je precies wat affiliate marketing is en zet je de eerste stappen die nodig zijn om jouw eerste website te maken.

Vanaf het allereerste begin, ga je gelijk praktisch aan de slag.

Het inrichten van je website staat hier centraal.

Je leert hier stap- voor-stap met video’s hoe je dat doet. Je kunt hierbij denken aan een logo aanpassen en homepage bewerken.

Merk op dat Jacko er een logische volgorde op na houdt.

Als je een eigen website hebt, wil je dat bezoekers naar je website komen. Hier leer je precies hoe je dat doet d.m.v. SEO “zoekmachine optimalisatie’.

Wanneer je eenmaal je website hebt gemaakt met behulp van de video’s kun je de website daadwerkelijk live/online zetten. De website is dan zichtbaar voor iedereen.

Mijn schoonvader is een echte klusman en heeft een overal wel een rolmaat. Meten is weten zegt hij altijd.

Zo is het ook met je website. Als je website eenmaal online is, wil je weten waar je bezoekers vandaan komen en hoeveel het er waren. Met deze cruciale data kun je namelijk groeien als affiliate.

Hoe je dat kunt meten leer je in deze module.

Je website is bijna gereed. Nu nog de finishing touch.

Hier leer je hoe jij je eerste Pop-up kunt maken voor email marketing zodat je email adressen kunt gaan verzamelen, hoe je categorieën toevoegt  en hoe je een call to action aan je menu toevoegt.

Je website staat nu helemaal live en alles is klaar. Nu is het een kwestie van nieuwe berichten blijven toevoegen.

Ook krijg je hier de kans om je aan te melden voor de 10k club van Jacko Meijaard dat bestaat uit persoonlijke begeleiding.

#13. Forum: grootste actieve marketing community in Nederland

Forum Internet Succes Gids

Naast toegang tot de cursus krijg je ook toegang tot het leden gedeelte. Hier zijn bijna 10.000 leden aanwezig die jou helpen met al je vragen die je hebt tijdens jouw weg naar succes. Dat betekent dat als je de cursus gaat volgen, jij niet alleen alle belangrijke informatie leert, maar ook nog eens hulp krijgt van bijna vele andere affiliates. Zo is je kans op succes groot.

Mijn ervaring is dat het zonder de community het een stuk lastiger is. Gelukkig zal je merken dat er een hele grote bereidheid is om elkaar te helpen en beter te maken.

#14. Prijs van de Affiliate Marketing Revolutie 4.0

In de actieperiode is de prijs van de Affiliate Marketing Revolutie 47,- Euro. Voor deze prijs krijg je toegang tot de cursus en het ledengedeelte.

Met de cursus leer je hoe je een nichewebsite optuigt en de community zal je nodig hebben voor het vervolg.

Is de investering nog steeds te hoog? Start dan zelf met het eenvoudige 6 stappenplan.

Dit stappenplan wordt je GRATIS aangeboden. Doe er je voordeel mee >>

#15. Waarom Jacko de cursus zowat weggeeft?

Hij zegt er zelf het volgende over:

Waarom zou ik dit met jou delen?

Dat is simpel. Ik vind het saai om dit alleen te doen en ik wil mijn succes delen. Ik wil zoveel mogelijk mensen financieel vrij maken. Ik vind het geweldig om te zien dat mensen dit dankzij mij lukt.’

– Jacko Meijaard

Pluspunten

De Affiliate Marketing Revolutie heeft zowel pluspunten als minpunten. We gaan ze beide af. Laten we positief beginnen en starten met de pluspunten.

#16. Tevredenheidsgarantie zonder voorwaarden

Wat ik zeer kan waarderen is dat Jacko er een tevredenheidsgarantie op na houdt. Wil je om welke reden dan ook niet meer doorgaan met de Affiliate Marketing Revolutie dan kun je dat binnen 30 dagen aangeven.

Zonder voorwaarden en zonder vragen, krijg je direct het aankoopbedrag teruggestort op je rekening. Op die manier loop je geen enkele risico. Het enige wat je hoeft te doen is een mailtje naar Jacko te sturen.

#17. De hoge mate van transparantie

Jacko Meijaard is duidelijk en helder over wat hij laat zien en niet zien. Zo geeft hij vanaf het begin aan dat hij zijn eigen websites niet laat zien. Een van de redenen is dat hij er van bewust is dat anderen zijn websites precies gaan nabootsen en kopiëren. Dat heeft hij in het verleden ondervonden en dat wilt hij niet meer.

Zijn methode is overigens goed te leren zonder dat je zijn websites hoeft te zien.

Wat betreft zijn methode houdt Jacko niets achter. Daar is hij zeer open in. Hij belooft daarnaast geen gouden bergen binnen een onrealistische tijdsbestek. Sterker, hij geeft juist vaak genoeg aan dat affiliate marketing een verdienmodel is gericht op de lange termijn.

Ook over de manier waarop Jacko affiliate marketing toepast doet hij niet geheimzinnig. Hij laat het iedereen die het wil graag zien.

In deze PDF bijvoorbeeld onthult Jacko hoe hij van 0 naar 10K per maand ging >>

Geen verborgen kosten

Wanneer je de Affiliate Marketing Revolutie aanschaft kun je er gerust op zijn dat er geen verborgen kosten zijn.

Toch is het goed om te weten dat aan een website kosten zijn verbonden. Je domeinnaam (de naam van je website) en de hosting (de partij die er voor zorgt dat je website online is) kosten geld. Een domeinnaam kost tussen de 4 en 7 euro per jaar. Hosting kun je al krijgen vanaf 0,99 cent per maand.

Daarnaast heb je een theme nodig voor je website. Hiermee wordt het design en uiterlijk van je website bepaald. Je hebt ze gratis, maar voor 30 tot 50 euro kun je al klaar zijn. Het gaat om een eenmalig bedrag en updates zijn vaak inbegrepen.

Marketheme, het thema van Jacko, is niet gratis en wordt ook nergens beweerd. En daarnaast: de Affiliate Marketing Revolutie kun je gerust zonder Marketheme volgen. Die heb je niet nodig.

Follow along

Een van de grootste voordelen van de Affiliate Marketing Revolutie is dat je echt stap voor stap krijgt te zien wat Jacko doet om veel geld te verdienen met affiliate marketing. Daarnaast maakt hij gebruik van een bewezen methode dat voor hem al veel vaker heeft gewerkt. De kans is dus groot dat als jij doet wat hij zegt, dat jij ook geld gaat verdienen.

Wil je meekijken hoe Jacko zijn projecten start? Hij heeft pas geleden nog een casestudy opgestart waarbij je mee kunt kijken over zijn schouders.

#18. Niet Salesy: geen agressieve verkoop van andere producten

Wat ik prettig vind is dat wanneer je de Afiliate Marketing Revoluitie aanschaft je in geen geval gespamd wordt met aanbiedingen van andere producten. Marketheme komt daarentegen wel veel in beeld, maar dat is simpelweg het thema waarop Internet Succes Gids op draait en gebruikt hij in de voorbeelden tijdens de cursus.

Er zal nooit via de mail of andere medium aanbiedingen volgen van al zijn overige diensten en producten. Hiermee kun je gerust zijn dat er je niets wordt opgedrongen.

#19. Kwaliteit van de videos

De kwaliteit van de video’s vind erg goed. Het zijn ‘screencasts’ waarbij Jacko zijn scherm laat zien. Het beeld is duidelijk en het geluid is goed. Daarnaast spreekt Jacko duidelijk en je weet altijd wat de bedoeling is. De cursus is praktisch van aard en je kan gelijk meewerken aan je eigen website.

Een goed voorbeeld zijn de video’s van de Follow along series.

#20. Regelmatig gratis updates

Versie 4.0 zegt al genoeg. Updates zijn volledig gratis. Op die manier ben je altijd verzekerd van de nieuwste technieken en tactieken. De laatste update vind je hier.

#21. Van scratch af aan

Het mooie van de AMR is dat je vanaf het allereerste begin start vanaf de eerste stap tot aan het opgetuigd hebben van je website. Nergens vind je een dergelijke affiliate marketing cursus. Ook niet bij de alternatieve opleidingen die je aan het einde van deze review vindt.

Zodra je die opgetuigd is, heb je de mogelijkheid om met een puntensysteem je site te laten checken. Dit is geheel vrijblijvend en gratis. Je weet hierna precies wat goed is gegaan en waar nog de aandacht nodig is.

Ik weet alleen niet of deze mogelijkheid slechts voor Marketheme gebruikers is. Dat zal ik nog uitzoeken.

Daarnaast kun je altijd via het Forum om feedback vragen. Jacko en anderen zijn zeer bereid om je daar bij te helpen. Dit zie ik vaak gebeuren. Het maakt dat je snel gericht verder kunt werken aan je website.

#22. Gericht op waarde bieden

Jacko leert je geld te verdienen via het internet. Dat doet die zelf ook. Hij hamert daarbij wel steeds op dat je waarde moet bieden. Zonder waarde zal je namelijk nooit geld verdienen. Ben je gericht op het bieden van waarde dan zal je automatisch mensen naar je site toe trekken.

#23. Voorbeeld met casestudy

Jacko laat in de regel geen inkomstenrapporten zien en ook geen websites. Wel wilde hij één project delen met de community. Simpelweg om te laten zien wat mogelijk is.

#24. Mindset en motivatie

Jacko Meijaard beseft dat online ondernemen meer is dan alleen de kennis van marketing. Met vallen en opstaan heeft die dat moeten ondervinden. In zijn begindagen werd die regelmatig uitgelachen en werd hem afgeraden om op zelfstandige basis met affiliate marketing aan de slag te gaan.

Nu tien jaar later is hij de guru en autoriteit op het gebied van affiliate marketing. Jacko beweert dat zonder persoonlijke ontwikkeling dit nooit gelukt zou zijn. Ik ben niet meer de Jacko van toen, zegt hij.

Mindset vind hij het allerbelangrijkste, wat ook telkens wel ergens terug komt in de cursus, blogs en berichten op het forum. Hij blijft je motiveren.

Dit houd de motivatie er goed in wat belangrijk is, wanneer je affiliate marketing lang wilt volhouden.

Niet voor niets heeft Jacko ook een aparte mindset cursus ontwikkeld, de 10K per maand mindset audiocursus, waarvan ik eerder een review over heb geschreven.

#25. Je hebt zelf de keuze om Marketheme wel of niet te gebruiken

Ik wil het nog één keer benoemen: Naast de route met Marketheme is het ook nog mogelijk om de “oude route” te volgen. Hier volg je vrijwel dezelfde stappen maar dan met een eigen WordPress website zonder Marketheme.

Vrijheid vind Jacko een van de belangrijkste dingen en dat is waar het hem ook om te doen is. Daarom heb je zelf de keuze en de vrijheid om op jouw manier invulling te geven aan je website. Wat mij betreft een dikke pluspunt.

Minpunten

De minpunten gaan we niet uit de weg en ik zal ze punt voor punt benoemen. Het zijn er niet veel, maar wel de moeite waard om het aan te geven.

#26. Na de laatste update wat slordigheidjes

Jacko is geen perfectionist. Dat zegt die ook eerlijk. Dat heeft hem overigens geen windeieren gelegd, maar dat terzijde.

Ik daarentegen ben wel een perfectionist en daarom vallen de slordigheden mij hier en daar toch op.

Onder de video’s bijvoorbeeld heeft Jacko ook begeleidende tekst met extra toelichting of opdrachten staan. Bij de laatste update zijn de modules en video’s gehusseld van plek. Helaas zie ik dat bij sommige videolessen de begeleidende tekst niet hoort bij de betreffende video.

Dat geeft enige verwarring.

#27. Breed, geen diepgang

Belangrijke topics worden behandeld, maar de onderwerpen zijn niet uitgediept.

Een voorbeeld is het zoekwoorden onderzoek. Je leert wel dat je gericht je zoekwoordenonderzoek moet doen, maar het type zoekwoord wordt daar niet toegelicht.

Misschien is het ook niet de scope van een starterscursus om elke onderwerp tot in de diepte uit te lichten, want je leert wel veel nieuwe dingen die je nodig hebt. Toch had ik meer diepgang willen zien, waar het bij de oppervlakte blijft.

Tegelijkertijd moet je wel in ogenschouw nemen dat de Affiliate Marketing Revolutie een basiscursus is. En in dat op zicht krijg je meer dan genoeg kennis en praktische vaardigheden aangereikt.

#28. Na het opzetten geen concreet stappenplan

Het stappenplan tot aan het opgetuigd hebben van je website is kristalhelder. In kleine stapjes wordt het goed uitgelegd.

Daarna ga je er zelf mee aan de gang.

En hoewel het goed wordt opgevangen met het forum en de mogelijkheid voor persoonlijke begeleiding, had ik graag een stappenplan voor na het optuigen van je website willen zien. Persoonlijk mis ik dat een beetje.

Online ondernemen en affiliate marketing in het bijzonder, is wat dat betreft vooral zelf actie ondernemen. Je ziet het ook terug of het forum. De cursisten die actief zijn, houden het ’t langste vol. Dat is een waardevolle les, want je moet wel een zekere drive hebben om door te zetten.

Afronding

Goed, de pluspunten en minpunten van de Affiliate Marketing Revolutie zijn besproken. Tijd om het af te ronden.

#29. Na het afronden van de cursus heb je geen 7.5K in je pocket!

Ik weet niet of je het verwacht maar na het afronden van de cursus heb je geen 7.5K in je broekzak!

Wel heb je een website up en running waar je verder aan gaat bouwen. En daarmee heb je jezelf een manier gegeven om in potentie net als Jacko 7.500 EURO per maand te verdienen.

Let wel, voorafgaand het volgen van de cursus had je die mogelijkheid waarschijnlijk niet.

Verder wil ik je niet ontmoedigen, maar de werkelijkheid is dat veel beginners al stoppen voordat ze ook maar 1 commissie hebben ontvangen.

Na het volgen van de modules, is het aan jou om aan de slag te gaan met het blijven toevoegen van nieuwe content. Het is vooral belangrijk om alles toe te blijven passen dat je geleerd hebt om succesvol te worden.

Het forum met de community vervult wat dat betreft een waardevolle en perfecte functie. Je zal in hebt begin veel te vragen hebben die je daar kwijt kan. En veel antwoorden zal je daar ook vinden. De community is zeer behulpzaam.

Heb je een punt bereikt waar je geld verdient dan is het een kwestie van opschalen.

Jacko zegt er zelf over:

‘Wanneer je met mijn methode aan de slag gaat, ga je ontdekken hoe je elke maand een stabiel groeiend inkomen krijgt. Je gaat beginnen met 100,- euro per maand, en verdiend elke maand stabiel meer – doordat je elke maand meer assets gaat opbouwen. Kinderspel, maar erg winstgevend.’

– Jacko Meijaard

#30. Behalen studenten echt resultaten met de Affiliate Marketing Revolutie?

Terechte vraag lijkt me.

En ja, er worden echte resultaten behaald. Ik verdien er geld mee. Meestal werk ik aan mijn website in de uurtjes na en voor mijn werk en dat doe ik niet voor niets. Dus ja. Er worden echt resultaten bereikt. Op de eerste commissie wacht je vaak het langst. Maar als die eenmaal behaald is en je hebt ‘the game’ door, dan is het een kwestie van doorpakken met wat je goed doet.

Er zijn ook genoeg studenten die het fulltime doen en member zijn van de 10K club. Wat dat betreft zijn er aardig wat positieve ervaringen van mensen die ooit met Affiliate Marketing Revolutie gestart zijn.

Ervaring van anderen:

Het zal je niet verrassen dat de ervaringen van 10K clubleden ronduit positief zijn.

#31. Wie zou de Affiliate Marketing Revolutie moeten kopen?

Als je nog twijfelt of je de Affiliate Marketing Revolutie moet kopen dan kan ik in ieder geval aangeven dat het niet uit maakt hoe oud of jong je bent, de methode van Jacko is voor iedereen. En dat zie je ook terug in het ledengedeelte. Je vind er ouderen van 60+, maar net zo goed jongeren en tieners van 15 jaar. En alles wat daar tussen ligt.

Mensen die extra geld willen verdienen of iets anders dan een baan van 9 tot 5 willen, zouden deze cursus moeten kopen. Belangrijk is dat je interesse hebt in dit verdienmodel en dat je focus gericht is op de lange termijn.

Ook voor bloggers die al een blog hebben is de cursus interessant. Je leert hoe je affiliate marketing toepast en de toegang tot het ledengedeelte is de investering al meer dan waard.

#32. Geinteresseerd in de Affiliate Marketing Revolutie?

Wanneer je na het lezen van deze review graag wilt starten met affiliate marketing en zo snel mogelijk geld wil verdienen op het internet, dan raad ik je zeker aan om de Affiliate Marketing Revolutie te volgen.

Voor de kosten van de cursus hoef je het niet te laten. Voor een bescheiden investering van 47,- euro. krijg je levenslang toegang tot de cursus en het ledengedeelte waar meer dan 9000 mensen klaar staan om jou te helpen.

En met de 100% tevredenheidsgarantie zit je altijd goed.

#33. Alternatieven

Ik heb oprecht gezocht naar alternatieven. Om eerlijk te zijn: ik heb geen vergelijkbare cursussen gevonden.

Als eerst heb ik NIMA (Het Nederlands Instituut voor Marketing) geraadpleegd, omdat ik hoopte bij de beroepsvereniging voor marketing daar alle informatie te vinden. Dat viel echter tegen. Zij bieden alleen algemene en brede opleidingen aan en ze hebben geen enkel aanbod specifiek gericht op affiliate marketing.

Daarna bezocht ik een van de grootste marketingblog van Nederland om te zien wat daar het aanbod is. Op het gebied van affiliate marketing vind ik slechts een opgenomen webinar en heb ik opgenomen in het overzicht.

Om je enigszins te voorzien van een overzicht met wat er aan cursussen op de markt is, heb ik een selectie gemaakt. Beoordeel zelf.

CursusDuur / wat is het?Investering
Frankwatching – Online Cursus Affiliate Marketing1 uur, reeds opgenomen webinarInvestering: EUR. 55,-
NTI – NIMA Basiskennis Online Marketing4-8 maanden, thuisstudieInvestering: circa EUR. 180,- + EUR. 180,- examengeld.
Eduvision – Cursus Affiliate Marketing1 dag, klassikaal of digitaalInvestering: EUR. 603,79
Seedr B.V. – Affiliate Marketing in 10 dagen10 dagen, online (niet bedoeld voor starters)Investering: EUR. 197,-
ISG – Affiliate Marketing Revolutie 4.0*2 – 7 weken, online video trainingInvestering: EUR. 47,- *
*Beste keus volgens GroeiSelfie

Heb je hierna nog vragen? Stel ze gerust hieronder.

Jerry
Ik heb een fascinatie voor alles wat met passief geld verdienen te maken heeft. Een aantal dingen wil ik met je delen. Dat doe ik voornamelijk hier op GroeiSelfie. Daarnaast schrijf ik uitgebreide reviews over (online) cursussen en diensten, waarmee je persoonlijk of in je business meer vrijheid krijgt. Dit alles doe ik in mijn vrije tijd, voor de fun, naast mijn parttime job in het onderwijs. Schrijf ik niet, dan ben ik aan het werk… 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *