Crypto Masterclass Review & Ervaringen (AllesOverCrypto)

Leer je echt alles over crypto met de Crypto Masterclass?

Is de Crypto Masterclass van AllesOverCrypto een goede cursus? En doe je er wel goed aan om deze cursus te kopen? Ben je nieuw met crypto en wil je er meer over leren?

Ik heb het programma bekeken om te beoordelen of het een cursus is die je echt wat oplevert. Je vind hier mijn ervaringen en bevindingen over deze cursus.

In deze complete review:

 • Kom je alles te weten over de Crypto Masterclass;
 • Ontdek je waarom ik Patrick Suiker en Derek Westra van AllesOverCrypto goede trainers vind;
 • Geef ik aan voor wie de Masterclass geschikt is en voor wie absoluut niet;
 • Deel ik mijn mening en conclusie over het programma.

Inhoudsopgave

Wie ben ik en waarom ik geld wil verdienen met crypto

Crypto heb ik jarenlang genegeerd, maar inmiddels vind ik geld verdienen met crypto één van de geniaalste manieren om passief inkomen te genereren.

Waarom ik crypto negeerde?

Het was te abstract: crypto, blockchain, bitcoin. Ik begreep er geen snars van. Ja, ik zag collega’s en vrienden van mij investeren in crypto, maar het trok me niet.

Vastgoed begreep ik beter. Het is tastbaar, het is stabieler en minder risico. De huurinkomsten die ik uit een vastgoedobject in Lelystad verdiende was voor mij dan ook meer dan prima.

Totdat ik ergens in 2020 de rendementen bekeek op verschillende cryptomunten.

Rendementen van meer dan 1000% tot wel 10000%. Dat betekent dat investeringen met gemak x100 gaan. Dat wekte mijn interesse, want zulke rendementen haalde ik bij lange na niet uit mijn vastgoedobject.

Hoe meer ik te weten kwam over crypto hoe enthousiaster ik erover werd. Sindsdien ben ik mij blijvend aan het verdiepen in alles wat maar met crypto te maken heeft en heb ik een winstgevende cryptoportfolio aangelegd. Al met al is mijn ervaring met crypto positief.

Voor de zekerheid toch nog even de disclaimer: net als de heren van AllesOverCrypto, Patrick Suiker en Derek Westra, ben ik geen financieel adviseur. Ik geef geen financieel advies of beleggingsadviezen. Alles wat je leest op GroeiSelfie is altijd bedoeld ter informatie en educatie.

Meer leren over crypto? Schrijf je gerust in voor de Gratis Bitcoin & Crypto Training >>

Waarom zou je de Crypto Masterclass van AllesOverCrypto willen kopen?

AllesOverCrypto review

Ik vind eigenlijk dat je De Crypto Masterclass van AllesOverCrypto pas zou moeten kopen alleen wanneer je de juiste intentie en beweegredenen daarvoor hebt.

De gratis Online Training daarentegen kun je wat mij betreft altijd volgen, gezien je interesse in crypto. Ondanks dat de training gratis is, bevat het veel waarde en leer je er veel van. In een zeer korte tijd en op een toegankelijke manier krijg je veel kennis aangereikt, waarmee je met crypto kunt starten.

Met de Crypto Masterclass vind ik dat net iets anders. Het is een uitgebreidere training met met behoorlijk wat diepgang, waarbij je vooraf toch eerst een aardige investering voor moet doen. Daarom is het raadzaam om goed je persoonlijke motieven voor deze cryptocursus na te gaan.

Dat doe je bijvoorbeeld door eerst kritisch na te gaan wat jouw situatie is.

Is het volgende jouw situatie?

Je hoort het veel om je heen: geld verdienen met crypto. Maar wat is het? Je weet er te weinig van. Daarom wil je leren wat crypto precies is, zodat je geld verdient in plaats van geld verliest.

En ook: hoe start je ermee? Hoe investeer je in crypto? Je hebt geen idee en geen ervaring.

Je bent wat dat betreft nog een beginner in crypto en je wilt in korte tijd daarover veel leren, zodat je passief geld kunt verdienen met crypto.

Of je bent juist al wat meer ervaren in crypto en wilt je kennis opkrikken, zodat je nu echt serieus geld gaat verdienen met crypto. (Want veruit de meesten die maar wat doen, verliezen geld, omdat ze niet weten wat ze doen).

Herkenbaar? Lastig.

Gelukkig zijn er tegenwoordig mogelijkheden om daar een oplossing voor te vinden.

AllesOverCrypto is daar een voorbeeld van.

Ben je op zoek naar een oplossing? Dan is het zeker de moeite waard om de Crypto Masterclass verder te onderzoeken om te zien of het iets voor je is. Derek Westra en Patrick Suiker hebben namelijk een zeer uitgebreide training ontwikkeld die ingaat op bovenstaande vraagstukken.

Als jij je niet herkent in een van de situaties dan hoef je niet verder te lezen. Deze online cursus is niet voor jou en ik zou de Crypto Masterclass dan niet kopen.

Ben je er aan toe om te investeren in crypto? Bereid je goed voor en volg eerst de Gratis Online Training >>

Wat is de Crypto Masterclass nu precies?

review crypto masterclass

De Crypto Masterclass is een online cursus, waarbij je alles leert over investeren en handelen in cryptocurrency.

Het is een Nederlandstalige cursus, ontwikkeld door AllesOverCrypto en daarnaast bestaat het voornamelijk uit instructievideo’s. Dat betekent dat de cursus volledig online is en deze eenvoudig vanuit huis te volgen is. Verder bevat de cursus diverse handleidingen, gidsen en achtergrondinformatie over bijvoorbeeld Bitcoin, belastingen en interessante cryptocoins.

In de cursus wordt veel aandacht besteed aan crypto en leer je hoe je het investeren op een verantwoordelijke manier aanpakt. Nu denk je misschien dat de cursus alleen voor gevorderden geschikt is, maar het tegendeel is waar. De Crypto Masterclass is geschikt voor zowel beginners als voor gevorderden.

De cursus is namelijk opgebouwd uit 8 jaar kennis en ervaring. Dat betekent dat je in een korte tijd een forse inhaalslag maakt en dat je niet dezelfde fouten hoeft te maken als de ontwikkelaars van de Crypto Masterclass.

Actueel

Zeker omdat het investeren in crypto tegenwoordig enorm in opkomst is, heeft de cursus een flinke update ondergaan. Dat betekent dat je de allernieuwste informatie krijgt over crypto, over het investeren hierin en via welke crypto exchange je het beste je cryptomunten kunt kopen.

Zo wordt bijvoordbeeld de Nederlandse crypto exchange Bitvavo vaak genoemd. Zelf ben ik ook goed te spreken over deze exchange. Meer informatie lees je in mijn Bitvavo review.

Online Community (The Zone)

Niet alleen volg je de instructievideo’s, ook is het mogelijk om contact te leggen met mede cursisten. Voor al je vragen en overleggen kan je terecht bij The Zone, de zeer gewaardeerde online community, die bij de cursus hoort.

Daarnaast luisteren Patrick en Derek goed naar de feedback van de community.

Heb jij in je directe omgeving geen of weinig mensen met wie je kunt sparren over crypto dan zal deze community je veel helpen. Niets is fijner dan je te omgeven met gelijkgestemde mensen.

Wil je alles weten over investeren in crypto? Ontvang nu 50% korting op de cursus >>

Patrick Suiker en Derek Westra: de ontwikkelaars van de Crypto Masterclass

Patrick Suiker en Derek Westra Allesovercrypto

De oprichters van AllesOverCrypto, Patrick Suiker en Derek Westra, zijn de ontwikkelaars van de Crypto Masterclass.

Wie zijn zij en hoe is het bij hun begonnen?

‘Altijd al bezig met geld en handelen’, aldus Patrick Suiker in het interview van VU Magazine. Dat begint vanaf zijn 4e jaar met een kraampje aan de de weg tot aan zijn 23ste een Master degree in Entrepreneurship. Tijdens zijn studie verdient hij zijn geld door te handelen in zonnebloemen, parfum en festivaltickets. Dan begint ook de interesse in cryptocurrency wat in opkomst is. Dit blijkt voor Patrick de ideale combinatie: ondernemen en crypto. Wat dat betreft zit hij er al sinds het eerste uur bij.

Ook Derek Westra zit er vanaf het eerste uur bij. Alleen is niet geld zijn motivatie, maar meer het gedrag, de psychologie achter deze nieuwe economie. Niet verwonderlijk met een Master in Gedragseconomie en Game theorie op zak. In Blockchain zag hij toen al een revolutie nog ver voordat het booming zou worden. Verderop in deze review zie je ook een interview met Derek Westra.

Mijn ervaring is dat ik vroeger het meeste leerde van docenten en trainers die èn uit het werkveld komen èn er nog steeds met veel passie over spreken. Ik vind het altijd inspirerend om les te krijgen van zo een type docent. Dat zie je ook terug bij Patrick en Derek. Ze zitten zelf nog altijd in crypto, hebben er veel passie voor en willen het verder delen. En door die passie voel je duidelijk dat ze alles met je willen delen en niets achterhouden.

Wat ik naast passie en kennis van het werkveld nog meer belangrijk vind bij een trainer?

Wat zowel Patrick als Derek goed kunnen, is complexe materie op een eenvoudige manier uitleggen, zodat alles goed te begrijpen is. En daarnaast beantwoorden ze met plezier vragen die gesteld worden. Wat dat betreft petje af voor hun kennis en geduld.

AllesOverCrypto: van blog tot grootste crypto platform van Nederland

Samen met Robin Westra, de derde oprichter, startten Patrick en Derek in 2017 vanuit hun interesse en zonder enig plan AllesOverCrypto, een blog over alles wat maar met crypto te maken heeft.

Al snel loopt het uit de hand, want door de populariteit van crypto stijgt ook de vraag naar betrouwbare informatie.

AllesOverCrypto is hiermee een schot in de roos. Op de website vind je talloze gratis artikelen en video’s en een breed aanbod van producten die je helpen om geld met crypto te verdienen.

Inmiddels staat er een team met meer dan 15 mensen klaar om het platform in goede banen te leiden en de community te ondersteunen.

Crypto Parels: de crypto munten van Patrick en Derek

Over delen gesproken: een voorbeeld uit het brede aanbod zijn de Crypto Parels. Je krijgt een overzicht van 10 crypto parels waar Patrick en Derek zelf in investeren. Daarmee krijg je inzicht in hun eigen portfolio. Maar ze leggen daarnaast ook uit wat de eigenschappen zijn van een crypto parel, zodat je zelf op zoek kan gaan naar nieuwe cryptomunten, waarmee je een eigen crypto portfolio aanlegt.

De Crypto Parels zijn als bonus inbegrepen bij de Crypto Masterclass en tegen een vergoeding ook los van de cursus verkrijgbaar.

Tip: Volg eerst de Gratis Online Training

Meld je aan voor de GRATIS training

Wat leer je in de Crypto Masterclass cursus?

Van een uitgebreide premium training mag je veel verwachten. Dus wat leer je zoal?

In één woord: veel.

Niet alleen leer je over crypto zelf, ook leer je veel dingen die daar omheen spelen. Wat je allemaal leert tijdens de cursus, heb ik kort voor je samengevat en op een rijtje gezet:

 • Duik de wereld van crypto in en leer hoe dit allemaal in zijn werk gaat.
 • Je leert wat de crypto community is en waarom deze zo belangrijk is.
 • Hoe ga je beginnen met crypto? Je leert hoe je een goede start kan maken hiermee.
 • Hoe houd je je crypto veilig? Je leert hoe je deze bij je kan houden en niet snel kan verliezen.
 • Wanneer maak je winst met crypto? Wat is een goed moment hiervoor?
 • Hoe creëer je een passief inkomen door middel van crypto?

Mijn indruk en ervaring over de Crypto Masterclass

Waar ik zeer over te spreken ben is dat ze niet alleen vertellen hoe het allemaal werkt, maar dat ze ook laten zien en voordoen hoe het werkt. Je hoeft ze letterlijk alleen maar na te doen. Met behulp van de quizzen weet je direct of je de materie begrijpt. Zo niet, dan neem je het nog een keer door of stel je vragen. Je merkt dan ook direct de kracht van een betrokken community. Mijn ervaring is dat dit goed werkt.

Een volledig en helder overzicht van de modules vind je op de website >>

Voor wie is de Crypto Masterclass geschikt?

De Crypto Masterclass is geschikt voor beginners in crypto die de eerste stappen willen zetten om in crypto te investeren en op die manier geld willen verdienen. Daarnaast is het geschikt voor de wat meer ervaren investeerder of trader die geld verliest of op het breakeven punt blijft hangen.

Risico willen nemen

Belangrijker is dat je op een verantwoordelijke manier wilt investeren, maar ook bereid bent om geld te verliezen. Crypto blijft een risicovolle investering waarbij je je volledige investering kwijt kunt raken. Ook na het volgen van deze cursus.

Dat betekent dat je bereid moet zijn om risico’s te nemen in de wetenschap om op de korte termijn mogelijk je geld kwijt te raken. Ben je op geen enkele manier bereid om geld te verliezen dan gaat deze cursus je niet helpen. Investeren in cryptocurrency is simpelweg dan niet voor jou weggelegd.

Daarom hoor je wel vaker dat je alleen zou moeten investeren met geld dat je kan missen.

In bovenstaande documentaire komen een aantal mensen aan het woord die dat nog eens onderstrepen. Daarnaast komt ook Derek Westra aan het woord vanaf 06:19.

Emoties

Weet je van jezelf dat je moeite hebt om je emoties te bedwingen? Met crypto kan dat nogal lastig zijn, want de schommelingen van crypto zorgt bij menig persoon voor flinke hartverzakkingen. En laat het nu net de emoties zijn die er voor zorgen dat je geld verliest.

Niet alleen is dan een crypto strategie zoals de DCA (dollar cost averaging) verstandig, ook is juist deze cursus een interessante keuze, want Module 9 gaat volledig in op de winning mindset bij het investeren en handelen in crypto.

Ben je bereid om jezelf de juiste mindset aan te meten, dan is deze cursus geschikt.

Liever geld verdienen met crypto? Leer vandaag hoe je met een WINNING mindset je emoties de baas blijft >>

Het resultaat na de Crypto Masterclass

De Crypto Masterclass is een flinke investering in zowel tijd als geld. Wat levert je dat nu op?

Met deze cursus haal je 8 jaar kennis en ervaring in huis. In een mum van tijd doe jij kennis op waar Derek en Patrick door trial en error zelf achter hebben moeten komen. Je leert van de fouten die zij hebben gemaakt in plaats van dat je ze zelf maakt. Dat zorgt ervoor dat je effectiever kan investeren.

 • Je handelt op een verantwoordelijke manier in crypto
 • Je begrijpt de waarde van blockchaintechnologie en waarom het interessant is om juist nu in crypto te investeren
 • Na de cursus handel jij in crypto en tegelijkertijd heb je grip op je emoties
 • Jij weet wanneer je het beste in welke crypto kunt investeren (En wanneer je ze het beste kunt verkopen)
 • Wanneer je cursus goed afsluit, ben jij in staat anderen te voorzien van gedegen informatie over crypto

Hoeveel kost de Crypto Masterclass

De waarde van de Crypto Masterclass wordt geschat op €4000,-. De cursus heeft echter een verkoopprijs van €1997,-.

Normale prijs Crypto Masterclass >>

Speciaal voor de snelle beslisser wordt er tijdens de gratis Online Masterclass regelmatig een unieke aanbod gedaan . Concreet betekent dat een extra korting van nog eens ruim €1000,-. Dat is een korting van ruim 50% op de normale verkoopprijs. De cursus schaf je dan aan voor nog maar €997,-

Als je het aan mij vraagt is dat waarschijnlijk een hele slimme marketingtruc, maar los van dat krijg je voor deze prijs wel alle informatie die je nodig hebt om te investeren en te handelen in crypto, inclusief alle bonussen en een garantieregeling.

Bonussen

Besluit jij om de cursus Crypto Masterclass aan te schaffen? Dan krijg je niet alleen de cursus, maar ook een aantal waardevolle gratis bonussen erbij, ter waarde van € 1500,-.

Hoewel ze verkocht worden als bonussen, zie ik het eerder als waardevolle toevoeging aan de Masterclass. En dat heeft er naar mijn mening mee te maken dat zonder deze bonussen de cursus simpelweg niet af is. Juist door de toevoeging van deze bonussen is de online cursus compleet.

AllesOverCrypto de Crypto Masterclass

Welke bonussen dit precies zijn? Hieronder vind je een kort overzicht:

 • Het Crypto Portfolio (Ook los aan te schaffen)
 • De Bitcoinbijbel
 • Het Ultieme Inversteringshandboek
 • E-book Pakket
 • VIP Community – The Zone
 • De Million Dollar Template
 • Crypto Belastinggids
 • Levenslange updates en nieuwe lessen

Garantie

Mocht de cursus niet zijn uitgepakt zoals je dat had verwacht of had gehoopt, dan kan je altijd gebruikmaken van de 14-dagen-garantieregeling. Dat betekent dat je na 14 dagen je geld terug kan vragen.

Doordat deze garantie aan de cursus is verbonden, heb je altijd de zekerheid dat je nooit teveel investeert. Of je verdient je investering dubbel en dwars terug of je krijgt je geld terug.

Je loopt daarom zo goed als geen risico met de aanschaf van deze cursus.

Conclusie Crypto Masterclass: kopen of niet kopen?

Je bent inmiddels aan het einde gekomen van deze review over de Crypto Masterclass van AllesOverCrypto. Je hebt inhoudelijke informatie gekregen over deze cursus en je weet zo onderhand wat je kunt verwachten. Daarnaast ben je nagegaan of de cursus passend is bij jouw situatie.

De grote vraag nu: is deze cursus je geld waard?

Daar kan kan ik kort over zijn. Ja, wat mij betreft is het de investering dubbel en dwars waard.

Ik ben het met je eens, het is inderdaad een flink bedrag. Tegelijkertijd is het een eenmalige investering die je doet, waar je enorm veel waarde voor terug krijgt.

Veel premium trainingen blijven oppervlakkig en dat is bij deze cursus geenzins het geval. Doordat Derek en Patrick meer dan voldoende de diepte in duiken, leer je letterlijk alles over crypto en je weet na het volgen van de cursus precies hoe je het moet aanpakken en wat de eventuele risico’s hiervan zijn.

Daarbij vind ik de module over de winning mindset een belangrijke, want dat is cruciaal bij het investeren en handelen in crypto.

Volg je de stappen en de lessen, bouw je verstandig een portfolio op dan verdien jij je investering terug en start je met het opbouwen van een extra inkomstenbron.

Kortom, de Crypto Masterclass is je geld en de investering absoluut waard. Een aanrader wanneer jij wilt investeren in crypto en een passief inkomen wilt opbouwen.

Kom Alles te Weten over Crypto en Start met Geld Verdienen!

‘Eerst leren dan Investeren’

schrijf je in en ontvang €1000,- korting

Veel gestelde vragen (FAQ)

De Crypto Masterclass is een Nederlandstalige online cursus waarbij je alles leert over investeren en traden in crypto.

Normaal gesproken is de prijs van de Crypto Masterclass €1997,-

Regelmatig zijn er speciale aanbiedingen die tijdens het gratis webinar wordt aangeboden. Een van de lopende aanbiedingen is dat de eerste 10 deelnemers een korting krijgen van 50% op de aanschafprijs.

Jazeker. Derek en Patrick weten door jarenlange ervaring veel van crypto en hun kennis weten zij goed door te geven.

Ik vind het slim van ze om hun kennis in de vorm van een online cursus te gieten en op die manier een extra passieve inkomstenbron te creëren.

Wat dat betreft is het volledig in lijn met waar GroeiSelfie voor staat: op zoveel mogelijk manieren passief inkomen creëren.

Je krijgt een levenslange toegang tot de cursus, inclusief updates.

Nee, zeer zeker niet. Zelf ben ik relatief laat ingestapt en ik heb daar geen moment spijt van.

Blockchain, Bitcoin en nieuwe cryptoparels zullen altijd blijven.

Omdat de markt zeer beweeglijk is, moet je wel weten op welk moment je investeert en ook op welk moment je uit moet stappen. En dat is precies wat je in de Crypto Masterclass leert.

Wil je weten of investeren in crypto iets voor jou is? Je komt daar achter in de Gratis Online Cursus >>

Beoordeling AllesOverCrypto – Crypto Masterclass (Samenvatting)

Crypto Masterclass
Crypto Masterclass

Beoordeling door Jerry,

30 jul 2021
4.7

Zoek je een cursus over crypto? Dan zit je bij AllesOverCrypto goed. De ontwikkelaars van de Crypto Masterclass zijn ruim 8 jaar bezig met crypto en hebben alle cycli meegemaakt. Aan alles merk je dat ze veel kennis hebben en die graag delen.

Effectiviteit4.7 / 5.0
Prijs / Kwaliteit4.6 / 5.0
Betrouwbaar4.9 / 5.0
Gebruik / Gemak4.7 / 5.0
✅ Voordelen8 jaar kennis en ervaring kun je binnen een maand inhalen.
Les van toptrainers.
Een betrokken community waar je met gelijkgestemden over crypto kunt sparren.
Garantie regeling aanwezig.
Eenmalige investering.
❌ NadelenOndanks de royale korting en garantie, is het voor sommigen een te hoge investering.
De hoeveelheid informatie kan overweldigend zijn.

( Normale prijs €1997,- )

Jerry
Ik heb een fascinatie voor alles wat met passief geld verdienen te maken heeft. Een aantal dingen wil ik met je delen. Dat doe ik voornamelijk hier op GroeiSelfie. Daarnaast schrijf ik uitgebreide reviews over (online) cursussen en diensten, waarmee je persoonlijk of in je business meer vrijheid krijgt. Dit alles doe ik in mijn vrije tijd, voor de fun, naast mijn parttime job in het onderwijs. Schrijf ik niet, dan ben ik aan het werk… 😉