Gratis Crypto Cursus

Overzicht van Gratis Crypto Cursussen

Wat leer je in een gratis crypto cursus en is het voldoende om veilig te kunnen starten met crypto? In dit artikel krijg je daar antwoord op en tegelijkertijd krijg je een overzicht van de beste gratis crypto cursussen van dit moment.

Overzicht van gratis crypto cursussen

Waarom een crypto cursus gratis volgen?

Misschien herken je het wel: je wilt starten met crypto alleen heb je geen idee hoe en waar je moet beginnen. Je hebt daarom de behoefte aan betrouwbare informatie alvorens je geld wilt investeren in crypto. Maar wat is nu goede informatie en waar vind je die?

Wat dat betreft vullen gratis crypto cursussen deze behoefte perfect op. Je krijgt namelijk in een zeer korte tijd heldere informatie van experts in crypto, waarmee je alles rondom crypto zal begrijpen en een goede start kunt maken.

Voor een passief inkomen met crypto is het verstandig je eerst goed te verdiepen in de materie voordat je in crypto investeert.

Wat leer je nu in een gratis crypto cursus?

Niet alle gratis cursussen zijn hetzelfde maar in de basis leer je de beginselen van crypto. Zo leer je wat crypto is, kom je erachter wat het verschil is tussen bitcoins en andere coins en word je uitgelegd wat blockchain, de achterliggende techniek is. Je krijgt winstgevende strategieën aangereikt die je direct kunt uitvoeren en leer je hoe je de beste cryptomunten vindt, waarmee je geld verdient. Tot slot is veiligheid een belangrijk onderwerp wat in de meeste gratis cursussen aan bod komt.

Zoek je meer verdieping dan kun je altijd een cursus volgen waar je voor moet betalen. Een overzicht van de beste crypto cursussen in Nederland vind je in een ander artikel.

Zijn gratis crypto cursussen geschikt voor beginners in crypto?

Gratis crypto cursussen zijn bij uitstek geschikt voor beginners, omdat je pakweg in een paar uur de belangrijkste onderdelen over crypto in een nutshell leert. Je maakt hierdoor minder fouten, waardoor je geen geld verliest, maar geld zal verdienen.

Corné Marchand’s Cryptonite (gratis webinar)

Corné Marchand deelt in zijn gratis webinar zijn strategie om winstgevend te traden. De kracht van Corné is zijn no-nonsens houding en tegelijkertijd weet hij to the point uit te leggen wat hij doet, zodat je zijn strategieën kunt kopiëren. In deze webinar vind je terecht waardevolle lessen, waarmee je zelf aan de slag kunt.

Alles Over Crypto – Gratis Online Bitcoin Training

allesovercrypto gratis crypto cursus

AllesOverCrypto heeft een van de beste cursussen van dit moment als het gaat over crypto. Dit is de Crypto Masterclass, maar het heeft daarbij wel een aardig prijskaartje.

Ze hebben echter ook de Gratis Online Bitcoin Training, ontwikkeld en ook hier blinken zij in uit door een volwaardige en volledige cursus aan te bieden. Niet zo diepgaand als de betaalde training, maar desalniettemin is het een cursus waar je absoluut wat aan hebt.

Je leert crypto aan te kopen, je leert met welke strategie je geld verdient, je begrijpt na de cursus hoe Bitcoin en crypto werken en leer je hoe je zelf de beste cryptomunten vindt. Om de cursus goed te kunnen volgen krijg je ook nog eens drie e-boeken die je tevens als naslagwerk kunt blijven gebruiken.

Wil je meer over crypto weten, dan is de gratis cursus van allesovercrypto een duidelijke aanrader.

Madelon Vos

Gratis crypto cursus van Madelon Vos

Madelon Vos timmert met haar crypto academy hard aan de weg om gedegen kennis over crypto te delen. Haar kracht is dat zij ingewikkelde materie over crypto in combinatie met Technische Analyse eenvoudig en stapsgewijs goed weet uit te leggen.

Heb je interesse om op basis van Technische Analyse met crypto aan de slag te gaan dan is een gratis cursus van Madelon een goede eerste stap om je daar meer in te verdiepen.

DoopieCash

DoopieCash gratis crypto traden

DoopieCash heeft een aantal mooie crypto cursussen ontwikkeld. Waar zij sterk in zijn is het in Jip-en-Janneke taal jou te leren traden. Niet alleen bieden ze waardevolle en betaalbare online crypto cursussen aan, ook delen zij hun kennis op het gebied van crypto traden gratis aan. En dat zonder jezelf te hoeven inschrijven. Je kunt de gratis crypto cursus eenvoudig via de website volgen.

Wil je met starten met crypto traden dan zijn de cursussen van DoopieCash aan te raden.

Crypto Community

De gratis crypto cursus van Crypto Community heeft als uitgangspunt hoe je winstgevend kunt investeren in bitcoin en andere cryptocoins. Je leert hoe je een plan maakt voor je portfolio en hoe je eigen onderzoek doet naar nieuwe crypto projecten. Spreekt dit je aan geeft deze cursus je een prima basis om daar mee aan de slag te gaan.

Bitcoinlessen

Traden in crypto met beperkt risico is het uitgangspunt van cursussen van Bitcoinlessen. Zo ook hun gratis introductiecursus waar je een overzicht krijgt van de meeste beginnersfouten. Je leert met name de basis om voorbereid met crypto te starten. Vind je het interessant om bij te dragen aan een community met beginnende en ervaren crypto traders? Dan zal een cursus van Bitcoinlessen.nl je aanspreken.

Harm van Wijk – Beleggen.com

In de beleggingswereld is Harm van Wijk een gerespecteerde naam. Maar daarnaast heeft hij zich met succes ook verdiept in crypto en deelt hij zijn kennis op zijn platform Beleggen.com.

In zijn gratis online crypto training leert hij je hoe een portefeuille rendeert en gaat hij in op de meeste gestelde vragen over Bitcoin en Ethereum. Daarnaast krijg je maar liefst vijf handleidingen en een nieuw e-book ‘Expert kansen voor 2021’.

Zoek je iemand met kennis en ervaring in beleggen dan zit je met deze cursus goed.

Gratis Crypto Handleidingen

Liever wat handleidingen en gidsen doorspitten dan een cursus volgen? Ik heb er een aantal voor je gevonden.

Bitcoin Masterclass

In de gratis Bitcoin Guide van Levi Haegebaert vind je alle informatie over wallets, exchanges en betrouwbare informatiebronnen, zodat je veilig met Bitcoin kan starten.

Op de website vind je de gratis startersgids.

Download hier jouw handleiding >>

Crypto Handleiding (Crypto Community)

Wil je liever wat handleidingen doorspitten in plaats van een online cursus volgen? Mogelijk heb je dan meer aan de gratis handleiding van Crypto Community. Net als de cursus gaat de handleiding in op de juiste investeringsstrategieën en geeft het een prima basis om voorbereid met crypto aan de slag te gaan.

De handleiding is uitgebreid en heeft meer dan 100 pagina’s. Hiermee krijg je de belangrijkste informatie om veilig met crypto te starten. Wil jij je enigszins inlezen en voorbereid investeren dan is deze handleiding een aanrader.

Download hier jouw handleiding >>

Crypto Handleiding van Alles over crypto

crypto tips

Voor de volledigheid zal ik ook de handleiding van AllesOverCrypto vermelden. Deze handleiding mag je eigenlijk geen cursus noemen en je hebt meer nodig om veilig met crypto te starten. Wel geeft het je goede tips en geeft het je kennis over crypto in het algemeen. Om je in te lezen in crypto is het een prima start om mee te beginnen.

Download nu jouw handleiding >>

Tot slot

En nu?

Mijn tip: stap niet blind in crypto. Lees je in. Verdiep je in de materie. Volg cursussen. Met het overzicht van gratis cursussen in Nederland kun je daar een goed begin in maken.

Succes!

Jerry
Ik heb een fascinatie voor alles wat met passief geld verdienen te maken heeft. Een aantal dingen wil ik met je delen. Dat doe ik voornamelijk hier op GroeiSelfie. Daarnaast schrijf ik uitgebreide reviews over (online) cursussen en diensten, waarmee je persoonlijk of in je business meer vrijheid krijgt. Dit alles doe ik in mijn vrije tijd, voor de fun, naast mijn parttime job in het onderwijs. Schrijf ik niet, dan ben ik aan het werk… 😉

Gerelateerde artikelen