Hans van der Klok Review

Maak een Online Training en Verdien Passief Inkomen

Hans van der Klok: ondernemer, online marketeer en ontwikkelaar van online trainingen. Wie is hij en wat kun je van hem leren? In deze review ga ik in op die twee vragen.

Heb je interesse in het opzetten van online trainingsprogramma’s, lees dan gerust verder, want Van der Klok heeft met dit verdienmodel meer vrijheid gecreëerd en helpt ondernemers hetzelfde te bereiken.

Inhoudsopgave

Wie is Hans van der Klok

Hans van der Klok is een jonge ondernemer die het online ondernemen een aantal jaren geleden omarmt heeft. Hij is er achter gekomen dat je een passief inkomen met e-learning kunt opbouwen, terwijl je bezig bent om je bedrijf op te schalen.

Dat het ondernemerschap een journey is, illustreert zijn persoonlijk verhaal.

Hoe kan Hans van der Klok je helpen?

Je realiseert dat het ondernemersklimaat aan het veranderen is. Veel verschuift naar online en je beseft dat het tijd is om ook daarin mee te veranderen. Alleen, hoe pak je dat aan? Je hebt geen idee.

Inmiddels zit je met je bedrijf tegen het plafond. Het is tijd om op te schalen. Online activiteiten beginnen nu actueel voor je te worden. Je ervaart de urgentie en begeleiding om een ander snel en soepel op te zetten is zeer wenselijk.

Marktomstandigheden dwingen je om een nieuwe inkomstenbron te genereren en online programma’s zouden goed bij jouw diensten passen. Maar je merkt dat enige hulp wel handig is, want je komt er zelf niet uit.

Herkenbaar?

Lastig, maar wel op te lossen. Genoeg ondernemers zijn je voorgegaan.

Bijvoorbeeld Hans van der Klok. Hij weet als geen ander hoe je dat kunt doen, doordat hij zelf ervaring heeft met deze vraagstukken. Zijn kennis en ervaringen heeft hij gebruikt om een programma te maken, waarmee hij andere ondernemers helpt bij het opzetten van online trainingsprogramma’s.

Via de gratis online Masterclass maak je kennis met Van der Klok en ontdek je wat hij te bieden heeft.

Maak een Online Training en Verdien Passief Inkomen

Hans van der Klok Review

Maak een Online Training en Verdien Passief Inkomen is een premium training waarbij je leert hoe je jouw kennis online verkoopt.

De online training richt zich specifiek op ondernemers met een bestaand klantenbestand. Je leert namelijk hoe je vanuit een bestaand aanbod een online training maakt die je vervolgens binnen je eigen netwerk lanceert.

Daarbij hoeft je niet volledig je eigen leeromgeving te bouwen. In de training komt aan bod welke platformen er zijn, waarmee je eenvoudig je online training ontwikkelt.

Een voorbeeld van zo een platform is The Huddle van de Internet Marketing Unie. Met hun software zet je in een handomdraai een trainingsprogramma in elkaar. Ik heb er ook een positieve review over geschreven.

Wat mij het meeste aanspreekt is dat alles in de training gericht is op het verkrijgen van meer vrijheid. Enerzijds door los te komen van diensten te verrichten basis van uurtje-factuurtje en anderzijds door het blijven bouwen aan een schaalbaar bedrijf.

Mijn bevindingen

Het spreekt voor zich dat een trainer ervaring heeft met hetgeen er getraind wordt. Toch zie ik regelmatig trainingen voorbij komen waarbij de trainer niet of nauwelijks ervaring heeft in de materie.

Daar hoef je bij Van der Klok geen twijfels over hebben. Hij heeft zelf een aantal online trainingen op het gebied van LinkedIn ontworpen en succesvol gelanceerd.

Die kennis en ervaring heeft hij in ‘Maak een Online Training en Verdien Passief Inkomen’ verwerkt. Hij weet precies waar je als kennisondernemer tegenaan loopt. Dat merk je vooral in de vraag- en antwoordsessies. Hij heeft altijd een antwoord en kan met geduld de materie verhelderen.

Zijn insteek is dat de cursist daadwerkelijk een online programma heeft na 90 dagen en om die reden is de persoonlijke begeleiding een van de succesfactoren in deze training.

Een online community met gelijkgestemden is onmisbaar. Niet alleen om het netwerk, maar ook vanwege het leerproces. Dat weet Van der Klok ook en om die reden motiveert hij een actieve community, waarbij hij zelf ook zichtbaar aanwezig is.

Prijs is marktconform en daarnaast kun je in termijnen betalen.

Een grote pluspunt is de garantieregeling. Heb je na alle inspanningen en hulp geen resultaat? Dan krijg je de investering gewoon terug. Dat betekent dat je met deze training een risicoloze investering doet.

Of je hebt na 3 maanden een online training gelanceerd met de bijbehorende verdiensten of je krijgt je investering terug. Een betere deal kun je niet krijgen.

Met de training richt Van de Klok zich specifiek op ondernemers met een bestaand klantenbestand. Daar is op zich niets mis mee. Alleen zelf zou ik een training van scratch willen zien inclusief het bereiken van nieuwe klanten. Maar wellicht is dat slechts een voorkeur. Ben je op zoek naar een online programma waarbij je wel leert hoe je nieuwe klanten aantrekt? Dan is MPOP van Simone Levie een goed alternatief.

Wil je meer weten over de online training van Hans van der Klok? In een gratis Masterclass geeft hij 7 tips.

Schrijf je in voor de Masterclass >>

Voordelen

  • Garantieregeling: geen resultaat is geld terug!
  • Persoonlijke begeleiding via live via vraag- en antwoordsessies
  • Betaling in termijnen is mogelijk
  • Actieve online community
  • Veel praktische kennis en ervaring

Nadelen

  • Niet voor starters zonder een klantenbestand

Conclusie Review Hans van der Klok

Met ‘Maak een Online Training en Verdien Passief Inkomen’ levert Van der Klok een uitstekende online training af. Het is een investering waar je even over na moet denken, tegelijkertijd vind ik het wel een eerlijke prijs. De prijs is marktconform en de persoonlijke begeleiding samen met de community maakt het de prijs meer dan waard.

Wil je ook binnen 3 maanden een online training lanceren waarmee je passief inkomen opbouwt? Dan kan ik de training van Hans van der Klok van harte aanraden.

Veelgestelde vragen

De normale prijs van de training is €1995,-

Ben je op tijd dan tref je op de speciale verkooppagina nog een actietarief aan voor €1495,-.

Volg je de gratis masterclass dan krijg je daarboven op nog eens een extra korting van €500,-.

Tip: EXTRA Korting? Volg eerst de gratis masterclass en krijg €500,- EXTRA korting >>

Hans van der Klok heeft meerdere online trainingen op het gebied van LinkedIn ontwikkeld.

Inschrijven voor de gratis Masterclass gaat snel en eenvoudig via de website van Hans van de Klok.

Schrijf je nu in voor de Masterclass >>

Ja, Hans van der Klok staat ingeschreven bij de KvK sinds 1 mei 2003.

De ervaringen zijn ronduit positief. Op internet kom ik geen negatieve reacties tegen. Op de website en op LinkedIn kom ik veel aanbevelingen tegen.

Maak een Online Training en Verdien Passief Inkomen
Maak een Online Training en Verdien Passief Inkomen

Beoordeling door Jerry,

02 jun 2021
4.7

Zoek je een programma voor en door ondernemers dan zit je bij Hans van der Klok goed. Als geen ander weet hij hoe je de transitie moet maken van uurtje-factuurtje naar een duurzame online bedrijf. Met zijn ervaring laat hij zien hoe je meer vrijheid en rust creëert in je business.

Jerry
Ik heb een fascinatie voor alles wat met passief geld verdienen te maken heeft. Een aantal dingen wil ik met je delen. Dat doe ik voornamelijk hier op GroeiSelfie. Daarnaast schrijf ik uitgebreide reviews over (online) cursussen en diensten, waarmee je persoonlijk of in je business meer vrijheid krijgt. Dit alles doe ik in mijn vrije tijd, voor de fun, naast mijn parttime job in het onderwijs. Schrijf ik niet, dan ben ik aan het werk… 😉