Interview: 10 Vragen aan Jerik van Nuenen (Puur Mindset Academy)

mm

Wie is Jerik van Nuenen van de Puur Mindset Academy en wat kan hij je leren op het gebied van een positieve (money)mindset? Om daar achter te komen stelde ik Van Nuenen tien vragen. Zo wilde ik weten hoe hij de Corona pandemie ervaart, wat mindset voor hem betekent en welke tips hij heeft op gebied van geld verdienen. Lees gerust verder wanneer je benieuwd bent naar zijn antwoorden.

Inhoudsopgave

Wie is Jerik van Nuenen?

Interview met Jerik van Nuenen

Jerik van Nuenen is een bevlogen mindset coach die het tot zijn missie gemaakt heeft om ´mensen wakker te schudden´. Hij is eigenaar en oprichter van de Puur Mindset Academy en tevens auteur van het boek Word de beste versie van jezelf!

Van Nuenen, inmiddels 40 jaar, is een veelzijdige persoon die zijn passies volgt, waaronder reizen, lekker eten en een gezellig feestje bouwen.

Maar die ook wanneer het moet het roer om kan gooien. Zo was hij tot voor kort nog te vinden op allerlei party´s te vinden als DJ Jerik.

Totdat Corona toesloeg en alles stil legde…

Over Corona: kans of belemmering en waarom?

KANS!!! Veel mensen kwamen eindelijk aan dingen toe waar ze normaal gesproken niet aan toe kwamen. Ik dus ook. Mijn lichaam had rust nodig doordat ik jarenlang als DJ nonstop gedraaid heb. Tijdens de coronaperiode kreeg mijn lichaam dus de kans op goed uit te rusten.

Ik las in een krantenartikel een quote van jou: van DJ naar levenskunstenaar. Hoe is dat gegaan bij jou?

Ik ben dus 25 jaar lang allround feest DJ geweest. Toen in 2020 de corona kwam kon ik die passie dus helaas niet meer uitoefenen. Ik was op dat moment al een aantal jaren bezig om mezelf verder persoonlijk te ontwikkelen door boeken te lezen over mindset en persoonlijke ontwikkeling. Ik heb diverse online trainingen van verschillende coaches gevolgd. Dit heeft mij gevormd tot wie ik nu ben.

Door continu goede levensvragen te stellen aan mezelf en aan anderen wil ik mensen wakker schudden. Dat is nu mijn missie geworden.

Hoe leg jij mindset uit? En waarom is mindset belangrijk?

Mindset is je denkwijze. Je hebt een negatieve of positieve mindset. Een positieve mindset is belangrijk om je doelen te behalen, de juiste keuzes te maken, goed en duidelijk te communiceren en de juiste mensen om je heen te verzamelen.

Hoe ben je op het idee gekomen om een mindset academy te starten?

Doordat ik een E-book wilde schrijven met daarin alle levenslessen die ik tot nu toe heb geleerd in mijn leven.

Boeken over mindset lezen?

Vind hier een overzicht van de beste boeken over mindset >>

Wat heb je zelf zoal gedaan op gebied van mindset?

Het mooie van mindset is dat je er elke dag mee bezig bent, iedereen over de hele wereld. De keuzes die ik in het verleden heb gemaakt hebben mij gebracht waar ik nu ben. Daar ben ik zeer dankbaar voor, want ik ben gelukkig :-).

Geluk is niet vanzelfsprekend. Veel mensen zijn ongelukkig. Ik heb mijn eigen betekenis van geluk, zoals iedereen dat heeft op zijn/haar manier.

Ook ben ik gezond dankzij de juiste keuzes op het gebied van gezondheid die ik heb gemaakt.

Wie zijn je mentoren en wat heb je van ze geleerd?

Ik heb er de afgelopen 20 jaar een aantal gehad. De meeste namen zeggen andere mensen niet zoveel. Ik heb mentoren gehad op verschillende werkplekken waar ik heb gewerkt. Dankzij hen heb ik mezelf op die werkplekken kunnen ontwikkelen naar een hogere functie.

Waar help je mensen zoal mee?

Ik help mensen hun doelen te bepalen en vervolgens te laten bereiken. Ook help ik mensen op het gebied van affiliate marketing. Daar heb ik inmiddels ruim tien jaar ervaring in. Dankzij mijn hulp verdienen veel studenten en coachees nu een maandelijks passief inkomen.

Ik hoor wel eens termen als ‘money mindset’. In welke mate is mindset van belang bij het opbouwen van passief inkomen?

Ontzettend belangrijk! Daar staat of valt het bij. Als je niet weet wat je wilt, dan zal het lastig worden om een passief inkomen te verdienen. Als je niet in jezelf en in de juiste middelen investeert, zal het langer duren voordat je succes behaalt.

Welke tips op gebied van mindset heb je voor mensen die meer (passief) geld willen verdienen?

Weet heel goed wat je WEL en wat je NIET wilt, maak een plan en onderneem vervolgens ACTIE. Tijdens je reis zul je heel veel obstakels tegenkomen. Zorg ervoor dat je de juiste FOCUS hebt.

Tot slot, je hebt een mooi boek geschreven: Word de beste versie van jezelf! Waarom moeten mensen dit boek lezen?

Mensen MOETEN niks ;-). Maar als ze een op een laagdrempelige manier willen starten met mindset en persoonlijke ontwikkeling, dan is dit E-book toch wel een aanrader. Ik hoor van iedereen dat het makkelijk wegleest.

Inspiratie

Ik vind het inspirerend dat Van Nuenen zelf niet stil is blijven staan, maar door heeft gepakt. Met zijn kennis en ervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en mindset in het bijzonder heeft hij zelf zijn kansen gecreëerd om een boek te schrijven en zijn Puur Mindset Academy op te richten.

Vond je dit interview ook inspirerend? Laat het gerust hieronder in een reactie weten en inspireer anderen met jouw verhaal!

word de beste versie van jezelf

Boekentip: Word de beste versie van jezelf!

Nu inclusief GRATIS audiobook

  • Ontdek jouw passie
  • Maak betere keuzes
  • Benut maximaal jouw potentieel

Bekijk hier het E-book van Jerik van Nuenen
Jerry
Ik heb een fascinatie voor alles wat met passief geld verdienen te maken heeft. Een aantal dingen wil ik met je delen. Dat doe ik voornamelijk hier op GroeiSelfie. Daarnaast schrijf ik uitgebreide reviews over (online) cursussen en diensten, waarmee je persoonlijk of in je business meer vrijheid krijgt. Dit alles doe ik in mijn vrije tijd, voor de fun, naast mijn parttime job in het onderwijs. Schrijf ik niet, dan ben ik aan het werk… 😉

Meer over mindset?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.