MPOP Business School Review en Ervaringen

Werkt deze GOUDEN Formule van Simone Levie ook voor jou?

Ben je benieuwd wat de MPOP Business School van Simone Levie voor jou kan betekenen? Is Simone Levie de coach die jou verder helpt met je online business? Twijfel je of MPOP wel bij je past? Lees dan eerst deze review, voordat je besluit met dit programma mee te doen. Ik heb het programma bekeken en hier lees je mijn mening en ervaring over MPOP.

In deze uitgebreide review:

 • Kom je erachter wat de MPOP Business School is;
 • Ontdekt je waarom ik Simone Levie een goede coach vind;
 • Leg ik uit voor wie MPOP is en voor wie absoluut niet;
 • Ontdek je de voor- en nadelen van MPOP;
 • Geef ik mijn mening en conclusie over het programma.

Inhoudsopgave MPOP review

Waarom de MPOP Business School?

Is dit jouw situatie: je werk hard en veel, je ploetert van factuur naar factuur, je doet wat je leuk vindt, maar echt vrij ben je niet. Althans, zo voelt het. Het was juist die vrijheid waarom je ooit bent begonnen met ondernemen.

Nog wat voorbeelden:

 • Internet: je ziet de veranderingen. Genoeg kansen en mogelijkheden. Maar hoe haak je aan? Je hebt geen idee.
 • Je hebt het gevoel dat je geleefd wordt. Een ratrace waar maar geen einde aan lijkt te komen. Ondanks dat je ondernemer bent.
 • Marktomstandigheden dwingen je offline diensten te verschuiven naar online diensten. Alleen, waar begin je? Door de bomen zie je het bos niet meer.

Herkenbaar?

Veel ondernemers worstelen tegenwoordig hiermee. En dat hoeft niet. Het kan het ook anders.

Wanneer je hiervoor een oplossing zoekt dan biedt het MPOP programma uitkomst. Want Simone Levie laat met haar MPOP business school zien hoe ondernemers een duurzaam bedrijf op kunnen bouwen.

Wat is MPOP?

MPOP (Maak Prachtige Online Programma’s) is een businessopleiding waar je leert je kennis online te verkopen. Je leert alles wat je nodig hebt om een succesvolle en duurzaam online bedrijf op te bouwen.

MPOP is een jaarprogramma en is onderverdeeld in 3 overzichtelijk modules:

 1. Creëer en ontdek
 2. Bouw je online programma
 3. Lanceer en verkoop

Online training maken

Stap voor stap leer je een online training maken van idee tot lancering. Je leert hoe je een programma ontwerpt en welke werkvormen je programma ondersteunen. Ook leer je welke lesmaterialen geschikt zijn.

Een online programma kan van alles zijn: het kan een online jaarprogramma zijn, zoals MPOP dat is, maar ook kan het een online training of cursus zijn die korter van duur zijn.

Van vaag idee naar bouwen aan je eigen merk

Je krijgt de nodige marketingstrategieën en technieken aangereikt om je programma in de markt te zetten. Zo leer je hoe je jouw ideale klant bepaalt en je doelgroep vaststelt. Je visie en missie krijg je helder. En met personal branding leer je je eigen merk neer te zetten en je in de markt te positioneren.

Je hebt geen technische kennis nodig om een online programma te maken

Bij het bouwen van een online academy met je eigen programma´s denk je waarschijnlijk ook aan techniek. Toch is MPOP voor het grootste gedeelte juist niet technisch. Wel praktisch. Denk bijvoorbeeld aan een domeinnaam aanvragen bij een hostingbedrijf, diverse plugins activeren en lessen toevoegen aan je online programma.

Zie je daar tegen op? Snap ik. Tuurlijk, er zullen momenten komen dat je het even niet weet. En dat is normaal. Je bent tenslotte iets nieuws aan het leren.

Loop je onverhoopt toch vast? Om je bij te staan is er de technische helpdesk die je via chat helpt met al je vragen. Daarnaast zal je de kracht van een sterke en behulpzame community ervaren waar je ook altijd terecht kan met je vragen. Iedereen in de community is mega behulpzaam.

Daarnaast zijn er tegenwoordig genoeg softwarepakketten en tools waarmee je eenvoudig een e-learning omgeving bouwt. Een voorbeeld daarvan is The Huddle. Informatie en een uitgebreide review over Huddle vind je elders op GroeiSelfie.

Volg voor een snelle kickstart de (gratis) 7-daagse Intensive. Veel onderdelen uit MPOP komen aan bod.

Meer info >> 

Met MPOP lanceer je online programma’s zonder salesy te zijn

Dan is het tijd om je programma in de markt te zetten. Om die reden is de laatste module volledig gericht op de verkoop en lancering van jouw programma. Je leert je programma te verkopen zonder pusherig of ´salesy´ over te komen. Want niets is vervelender dan een opdringerige verkoper.

Heb je een hekel aan verkopen? Na de lessen uit module 3 niet meer.

Met MPOP leer je hoe je in no time een lijst van fans opbouwt die dolgraag jouw programma willen aanschaffen. Dat alles komt aan bod in module 3.

Mindset

Binnen MPOP speelt mindset een grote rol in het programma, want zonder de juiste mindset geen succesvol bedrijf. Je werkt onder andere aan goed voelen bij zichtbaarheid, de juiste prijs vragen die het programma waard is en je leert hoe je omzet maakt nog voordat je programma klaar is.

Start before you’re ready!

– Simone Levie

Wie is Simone Levie?

In deze review staan twee vragen centraal: wie is Simone Levie en kan zij jou helpen met het neerzetten van een online bedrijf?

Wanneer je gecoacht en getraind wilt worden door iemand die weet waar ze het over heeft dan zit je bij Simone Levie goed.

Waarom?

Simone heeft zelf de route bewandeld. ‘She walks the talk’, om het zo maar te zeggen. Ze is op een punt gekomen waarbij alles getest en uitgeprobeerd is. Alle verdienmodellen zijn geoptimaliseerd. Kortom, ze weet waar ze het over heeft.

Ze heeft meerdere (online) bedrijven en helpt mensen met hun succes. Veel oud-studenten hebben inmiddels zelf succesvolle bedrijven.

In 2016 is ze opgenomen in de Quote voor de categorie Startup vrouwelijke ondernemers. Ze is mega zichtbaar en durft leiding te nemen en haar positie in te nemen. Niet alleen leert Simone je mooie online programma’s te maken, maar heeft ze buitengewoon veel marketingkennis, ondernemerservaring en heeft ze de mindset van een succesvolle onderneemster.

Missie

Simone Levie heeft een missie: zoveel mogelijk mensen meenemen in het online ondernemerschap en het bijbehorende succes. En ze wilt je daarin graag betrekken. Heb je zelf een missie? Dan gaat zij jou daar zeker mee helpen om die missie uit te werken.

Nog geen missie? No worries. Die krijg je vanzelf. Niets is meer aanstekelijker dan je zelf te omgeven in een gezelschap met ondernemers die gemotiveerd zijn en die ervoor willen gaan.

Wat is typisch kenmerkend aan Simone Levie?

Het succes is niet vanzelf komen aanwaaien. Daar heeft ze hard voor moeten werken. Haar succes is geen toeval, maar heeft ze naar mijn mening te danken aan een aantal cruciale kwaliteiten.

Ze durft bijvoorbeeld haar positie in te nemen, zichtbaar te zijn en een leidersrol in te vullen. Ze combineert intuïtie, spiritualiteit en business met elkaar, waarbij ondernemen vanuit overvloed een belangrijk uitgangspunt is. Met daarnaast ook een gezinsleven.

Simone stelt dat zij zonder de mindset die ze nu heeft niet dat succes heeft kunnen behalen.

Haar kennis en vaardigheden wilt ze met je delen. Vanuit gevoel, intuïtie en overvloed.

Spreekt dit je aan? Dan is Simone Levie de coach en trainer die jou in je online journey kan helpen >>

Het resultaat na MPOP

Wat levert MPOP uiteindelijk op? Met dit programma zijn de mogelijkheden eindeloos. Het programma is compleet en aan het programma zal het niet liggen. MPOP faciliteert datgeen wat nodig is om een bedrijf duurzaam te runnen.

Wat je ermee doet is aan jou.

Het resultaat hangt daarom nauw samen met je eigen ambities, je vastberadenheid en de energie die je er in stopt. Stop je er veel in, komt er veel uit. Niet iedereen die rechten studeert wordt een advocaat. Maar de rechtenstudent die er vol voor gaat, zal het worden.

Zo is het ook met de MPOP busisness school. De een is al blij met een aanvullende inkomstenbron, de ander ambieert een online imperium met een e-learning platform. MPOP helpt je met beide.

Voor wie is MPOP geschikt en voor wie niet…

Het is goed om te beseffen dat het jaarprogramma niet voor iedereen is. Wees daarom kritisch en check of MPOP goed bij jou als ondernemer past en bij jouw bedrijf.

Is dit programma ook voor jou?

Wanneer jij kennis hebt in een vakgebied en dat wilt overbrengen op anderen, dan is MPOP voor jou geschikt.

Daarnaast helpt het wanneer je van nature actie onderneemt, een nieuwsgierige en leergierige attitude hebt. Je gaat met MPOP namelijk behoorlijk de diepte in en veel wat je leert is nieuw. Dat kan spannend zijn en tegelijkertijd ook uitdagend. Wanneer je dit allemaal omarmd, dan zal MPOP veel voor je gaan betekenen.

Aan MPOP doen diverse soorten ondernemers mee. Denk aan coaches, webdesigners, schilders, journalisten, personal trainers, diëtisten, zangeressen, sieraden ontwerpers, naaisters, interieur adviseurs, tekstschrijvers en VA’s.

MPOP is niet geschikt voor jou

Als je een snelle een makkelijke manier zoekt om geld te verdienen. Ja, online programma’s leveren je een passieve inkomstenbron op. Maar dat is iets anders dan even snel een cursus in elkaar zetten en verwachten dat het allemaal vanzelf gaat.

MPOP is daar niet op gericht. Wel is het gericht op het bouwen van een duurzaam bedrijf. Dat kost tijd en energie. Schrik dit je af? Dan raad ik MPOP niet aan.

Tip! 7 Daagse Gratis Intensive incl. E-boek + Masterclass t.w.v. €497,-

Volg eerst de gratis Masterclass van Simone Levie en ontdek wat ze je te bieden heeft. In de Masterclass komt onder meer aan bod:

 • Compleet stappenplan voor jouw online cursus
 • Tools die nodig zijn om een online cursus te bouwen
 • Uitgebreide video´s met heldere instructies waarin je de stappen ziet
 • En nog veel meer…

MPOP is een businessopleiding voor uiteenlopende bedrijven. Van spiritual teachers tot zakenvrouwen. Van influencers tot digital nomads. Vele ondernemers hebben inmiddels hun vrijheid teruggevonden door het creëren van online programma’s.

– Simone Levie

Wat is allemaal inbegrepen?

Van een business school mag je veel verwachten. Dus wat krijg je zoal?

 • 1 jaar toegang tot de lessen
 • Half jaar iedere week een online les
 • Iedere maand een coach call van Simone (min. een jaar)
 • Software Pakket Poppyz (om je online programma te maken inclusief automatische facturatie, bestellinks en beveiligde academie)
 • Toegang tot de MPOP Community
 • Nederlandse Technische Helpdesk Poppyz
 • Updates van de Poppyz Software
 • Updates voor de lessen in de MPOP business school
 • Opnames van de 3 MPOP events met mindset & strategie lessen  

Wat is de investering?

Normaal gesproken is de investering voor MPOP is EUR. 6050,-. inclusief BTW.

MPOP (reguliere prijs) >>

Er loopt op dit moment een tijdelijke MPOP aanbieding met een zeer aantrekkelijke korting:

Tijdens de actieperiode:

Betaal nu EENMALIG € 497,- (En na 3 maanden 10 termijnen van slechts € 250,-)

GA naar de speciale MPOP aanbieding

Met deze actie is je totale investering niet €6050,- maar €2997,- ex BTW. Dat is een korting van ruim 40%.

Verder geeft Simone je met deze aanbieding de ideale mogelijkheid om al tijdens het programma je investering terug te verdienen, doordat je de investering over een periode van 15 maanden verspreid in plaats van €2997,- ineens.

Een aanbod als deze kom je weinig tegen: betaal vandaag slechts €497,- >>

Diverse bonussen

MPOP content bibliotheek

Daarnaast krijg je voor deze investering behoorlijk wat aantrekkelijke bonussen. Dit zijn onder andere negen persoonlijke ontwikkelingsprogramma’s en het 30 dagen kickstartprogramma. Met dit programma maak je miniprogramma’s, waarmee je direct kan beginnen met verkopen. Ook krijg je toegang tot opnames van drie live-dagen.

Maar de belangrijkste bonus vind ik de toegang tot de contentbibliotheek. Daarmee krijg je waardevolle templates aangereikt waarmee bewezen succes is behaald. En deze mag jij gerust kopiëren en toepassen op jouw situatie.

Wat gebeurt er na de betaling?

Na de betaling krijg je gelijk een welkomstmail samen met je inloggegevens. Je kunt gelijk beginnen met de opleiding. Per week komt er een les vrij. Op die manier werk je wekelijks aan je eigen programma.

Welke Garantie krijg je?

Met MPOP ben je verzekerd van meer dan voldoende technische support, de nieuwste verdienmodellen en informatie van professionals. Je krijgt de juiste handvatten en support van Simone en de gehele community om een succesvol online programma te realiseren.

Het is aan jou om daar alles uit te halen.

Meer MPOP ervaringen: wat vinden anderen ervan?

Ik vind het altijd nuttig om te horen wat anderen te zeggen hebben over een product of dienst waar ik interesse in heb. Daarom heb ik ook andere MPOP ervaringen voor je opgezocht. Grotendeels alleen maar lovende woorden.

MPOP ervaringen
MPOP ervaringen
MPOP ervaringen

Meer ervaringen en recensies van MPOP? Je vindt ze op deze pagina >>

Zelf je online cursus maken of uitbesteden?

Wat ik prettig vind is de oplossingsgerichte mindset die je bij MPOP leert. Wil je niet met de techniek aan de slag gaan? Geen punt. Er is altijd een oplossing. Dit gedeelte kan je eenvoudig uitbesteden aan andere MPOP’ers die er wel goed in zijn. Dat bewijst MPOP nog maar weer: het is meer dan alleen leren hoe je zelf een online cursus maakt.

Om die reden is MPOP ook zeer geschikt als je niet zelf wilt bouwen, maar wel al het andere wilt ontwikkelen wat belangrijk is voor een succesvol online bedrijf.

Conclusie MPOP review & ervaringen

Investeer je met MPOP in een toekomst met positief rendement? Krijg je waar voor je geld? Is Simone Levie de persoon die je verder gaat helpen in het (online) ondernemerschap?

Kortom, is MPOP de investering waard?

Ja.

Het mag duidelijk zijn dat ik enthousiast ben over de MPOP Business School. Toch zijn er ook twee nadelen die wil ik wel wil benoemen in deze review.

Graag had ik gezien dat er een proefperiode zat. Al was het maar voor de geruststelling. Ondernemer Hans van der Klok biedt dat bijvoorbeeld wel in zijn programma’s. Meer daarover vind je in mijn Hans van der Klok review.

Daarnaast vind ik het jammer dat MPOP zich expliciet op ondernemers richt. Persoonlijk denk ik dat deze business opleiding een prima aanvulling is op een hbo-opleiding of zelfs een mbo-opleiding alvorens je de stappen zet naar het ondernemerschap.

Uiteraard snap ik dat het keuzes zijn die je maakt als ondernemer, want er is ook best wel wat voor te zeggen.

Geen proefperiode betekent gewoon dat je moet knallen: geen excuses, maar voluit gaan voor jouw persoonlijk succes. En succes is uiteindelijk de enige route die je wilt met MPOP.

Heb je behoefte aan meer zekerheid?

Dan raad ik aan om eerst te starten met de 7-daagse Gratis Intensive. Veel onderwerpen uit MPOP komen aan bod. Daarnaast krijg je een volledige stappenplan aangereikt, inclusief masterclass en e-book. Op die manier maak je kennis met MPOP en bepaal je eenvoudig of MPOP iets voor je is.

Meer voordelen dan nadelen

De twee nadelen verbleken als je ziet wat je allemaal inbegrepen is bij het programma.

MPOP is een high-end programma tegen een high-end investering. Maar je krijgt er zoveel meer voor terug dan de investering.

Je investeert in een ijzersterk netwerk van MPOP, waar je levenslang gebruik van kunt maken. Je leert een online programma te maken, je investeert in marketingkennis, je leert hoe je didactisch een programma in elkaar zet, je leert gebruikt te maken van diverse werkvormen, je leert het programma te lanceren met alles wat daar bij komt kijken.

Daarbij is ook nog eens belangrijke software inbegrepen. Die hoeft je niet meer apart aan te schaffen. Met uiteindelijk je eigen online academy, waarmee je meerdere inkomstenstromen en passief inkomen met e-learning creëert.

Dat alles, met daarboven alle bonussen, is wanneer je het mij vraagt de investering meer dan waard.

Helemaal als je het niet laat bij slechts één programma. Want waarom zou je niet een tweede, derde of zelfs meerdere online trainingen maken? Je kunt eindeloos opschalen. Dat is het mooie aan online programma´s maken.

MPOP Academy
Bron: MPOP Business School

Wil je leren hoe je online trainingen toevoegt aan je bestaande diensten of wil je volledig gaan focussen op online programma’s, dan kan ik de MPOP Business School van Simone Levie van harte aanbevelen.

Schrijf je in voor MPOP en profiteer nu nog van een fikse korting bij je aanmelding >>

MPOP Business School
MPOP Business School

Beoordeling door Jerry,

12 mei 2020
4.8

De MPOP Business school is uniek. Het programma is volledig en aan alles is gedacht. MPOP is logisch opgebouwd en zit gewoon goed in elkaar. De ondersteuning is optimaal. Je investeert in een training en tegelijkertijd in een krachtig netwerk en het duurzaam maken van je bedrijf.

Voordelen

 • Waardevol en uniek netwerk door de community
 • Buddysysteem
 • Het is een business opleiding: je leert meer dan alleen het maken van een online training
 • Coaching van oud studenten
 • Live Coaching en training van Simone
 • Investering kan in termijnen
 • Incl. belangrijke software om je programma te bouwen (o.a. WordPress thema Divi t.w.v. 249,- en Poppyz)
 • Eigen academy, daardoor geen afhankelijkheid van derde partijen
 • Waardevolle bonussen

Nadelen

 • Geen proefperiode
 • Alleen voor ondernemers
Jerry
Ik heb een fascinatie voor alles wat met passief geld verdienen te maken heeft. Een aantal dingen wil ik met je delen. Dat doe ik voornamelijk hier op GroeiSelfie. Daarnaast schrijf ik uitgebreide reviews over (online) cursussen en diensten, waarmee je persoonlijk of in je business meer vrijheid krijgt. Dit alles doe ik in mijn vrije tijd, voor de fun, naast mijn parttime job in het onderwijs. Schrijf ik niet, dan ben ik aan het werk… 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *