NLP Cursus Online Review & Ervaringen

Lees dit eerst voordat je de NLP Cursus Online van Marco Honkoop aanschaft!

Wil je kennismaken met de kracht van NLP en ben je benieuwd of je met de NLP Cursus Online van Marco Honkoop een goede koop hebt? Ik heb de inhoud de cursus bekeken en hier vertel ik je mijn eerlijke review, mening en ervaring.

Iedereen kan het optimale uit zijn of haar leven halen , waar je ook vandaan komt, waar je nu ook bent.

Dat is de absolute overtuiging van Marco. Het is duidelijk dat hij weet waar hij over praat, want het is de rode draad door zijn eigen leven. Hij is altijd al op zoek geweest naar manieren hoe je kunt doen waar je passie ligt.

In zijn persoonlijke zoektocht is hij tegen NLP aangelopen en al snel ontdekte hij de eenvoud en praktische kant van NLP, iets wat hij bij zichzelf herkende.

Hij is zodanig enthousiast geworden over NLP dat hij een officiële licentie heeft behaald om NLP te kunnen onderwijzen. Hij werkt nu als zelfstandig NLP Coach en Trainer.

Om op een laagdrempelige manier mensen kennis te laten maken met NLP heeft hij de NLP Cursus Online ontworpen.

Is NLP Cursus Online echt zo goed? Is de cursus je geld waard? Gaat het je helpen meer te ontspannen?

Ik zocht het voor je uit en bespreek het in deze uitgebreide NLP Cursus Online review.

Inhoud NLP Cursus Online Review & Ervaringen

Wie is Marco Honkoop?

Laten we eerst kijken naar de ontwerper van NLP Cursus Online: Marco Honkoop.

Marco is eigenaar van Marco Honkoop NLP Coaching & Training. Hij is een internationaal gecertificeerde NLP trainer en Coach en aangesloten bij The Society of NLP.

Dat is de beroepsvereniging van dr. Richard Bandler, een van de grondleggers van NLP die nog altijd bezig is met NLP door te ontwikkelen.

Regelmatig gaat Marco nog naar trainingen van Bandler zodat zijn NLP opleidingen altijd in lijn blijven volgens de inzichten van de grondlegger van NLP.

Marco heeft een enorme passie voor coaching, training en persoonlijke groei. Dat hij zijn passie weet over te brengen, blijkt wel uit het feit dat meer dan 1500 tevreden mensen zijn online cursus hebben gevolgd.

Daarnaast zijn deelnemers van zijn live trainingen zeer positief, afgaande op de positieve ervaringen die je op het web ziet.  

Marco hecht waarde aan vrijheid, eenvoud en een praktische instelling. Deze waarden probeert hij altijd terug te laten komen in zowel zijn live als online cursussen.

Waarom wil je NLP Cursus Online volgen?

 • Je hebt last van stress en je zoekt handvatten voor meer ontspanning
 • Je voelt je regelmatig onrustig, maar je wilt eigenlijk innerlijke rust ervaren
 • Je loopt vast in situaties en je wilt tips om meer vrijheid te creëren
 • Je piekert teveel, maakt je vaak zorgen en je wilt oplossingen waardoor iom je minder zorgen hoeven te maken
 • Je zit de laatste tijd niet lekker in je vel en je wilt dat veranderen
 • Je hebt sombere of negatieve gedachten en je wilt daar van af
 • Je hebt last van ervaringen uit het verleden en wilt die graag achter je laten
 • Je hebt last van nare gevoelens en wilt daar van af
 • Je mist wat zelfvertrouwen en zou in plaats daarvan een krachtiger zelfbeeld willen hebben.

Wat is NLP Cursus Online?

NLP Cursus Online is een praktische online cursus. Het is een thuisstudie. Dit betekent dat je aan de hand van oefeningen thuis aan de slag gaat met effectieve technieken en strategieën.

Ondanks dat het een basiscursus is, bevat het de belangrijkste technieken die je ook terug ziet in een volledige NLP Practitioner opleiding volgens de leerlijn van The Society of NLP. Tevens gebruikt Marco diezelfde technieken nog altijd in zijn 1-op-1 coaching sessies.

Alle technieken zijn gericht op het verhelpen van problemen met als focus ontspanning, gemak en direct resultaat.

De cursus volg je in een ledensite, waartoe je levenslang toegang hebt. Je kan daarom altijd zoveel herhalen als je zelf wilt.

De cursus bevat 11 video’s waarin op eenvoudige wijze diverse technieken worden toegelicht en gedemonstreerd. Deze kun je gemakkelijk terugspoelen als jij de techniek nogmaals wit herhalen.

De video´s zijn praktisch van aard en ter ondersteuning zijn er diverse handleidingen om je nog verder op weg te helpen.

Je krijgt een stappenplan wat in wezen een blueprint is om je doelen te bereiken.

Tot slot is er een ontspanningsoefening, waarmee je diep leert te ontspannen, wat handig blijkt in stressvolle situaties.

Het zijn telkens korte lessen met makkelijk te volgen opdrachten die er op gericht zijn om direct resultaat te ervaren. Stap voor stap word je door het proces begeleid.

Wat leer je in NLP Cursus Online?

De online cursus bestaat uit 7 onderwerpen. Je leert:

 1. Hoe je een naar gevoel stopt en vervangt door een goed gevoel.
 2. Hoe je vervelende ervaringen uit het verleden neutraliseert.
 3. Hoe je het druk maken over allerlei zaken stopt.
 4. Hoe je stopt met piekeren en meer rust krijgt in je hoofd.
 5. Hoe je altijd de juiste beslissingen neemt.
 6. Hoe je onbewust je doelen bereikt op een ontspannen manier.
 7. Hoe je met zelfhypnose meer ontspanning krijgt in je leven.

Welke resultaten mag je verwachten na het volgen van de cursus?

Na de deze NLP cursus:

 • Weet je hoe je al dat gepieker in je hoofd zo belachelijk kunt maken dat je niet meer bij zult komen van het lachen
 • Heb je geleerd hoe je al dat zorgen maken en doemdenken kunt vernietigen en met veel plezier en zelfvertrouwen de toekomst tegemoet ziet
 • Kan je de gaten in jouw zelfbeeld voorgoed kunt opvullen en leg je de basis voor een blijvend optimaal zelfvertrouwen
 • Heb je een geheel nieuwe manier om je te bevrijden van depressieve en sombere gevoelens, hoe erg ook, en deze weet je te vervangen door gevoelens van plezier en tevredenheid
 • Heb je een eenvoudige techniek om boosheid en angst te verslaan om nooit meer een slaaf te hoeven zijn van jouw negatieve emoties
 • Programmeer jij jezelf voor plezier, succes en ontspanning
 • Behoren Angst, depressie, zenuwachtigheid, boosheid, frustratie en stress zullen snel tot het verleden
 • Ben je met NLP je eigen succes coach
 • Hoe je slechte ervaringen in het verleden kunt neutraliseren en het verleden vooral gebruikt om je meer kracht, plezier en zelfvertrouwen te geven

Garantie

Marco doet behoorlijk wat beloftes met deze cursus. Hij kan dat doen, omdat hij de cursus heeft ontworpen op basis van zijn 1-op-1 coaching. Hij ziet telkens weer positieve impact van de eenvoud en praktische toepasbaarheid van NLP.

Die technieken biedt hij nu aan op een toegankelijke manier, omdat hij weet dat de investering van 1-op-1 coaching aanzienlijk hoger ligt. Hij wil echter wel dat de technieken ook daadwerkelijk baat voor je hebben.

Om dat kracht bij te zetten biedt hij je een 100% niet goed geld terug garantie.

Dat betekent dat je binnen 30 dagen je geld terug krijgt, als je ook maar enigszins het gevoel hebt dat deze cursus je niet brengt wat je nodig hebt.

Prijs van NLP Cursus Online

De reguliere prijs voor de online cursus is 149,00 euro. Voor wat daar allemaal voor terug krijgt vind ik dat een eerlijke prijs.

Je krijgt de beste technieken van een volledige NLP Practitioner opleiding, waar je al snel 2250,- tot 3500,- voor moet betalen.

Gebruik je mijn link dan krijg je flinke korting en is je investering nog maar EUR. 97,-. Ik weet niet hoe lang de korting nog geldig is, maar zolang het duurt kun je daar handig gebruik van maken.

Conclusie NLP Cursus Online review

De cursus heb ik zelf niet gevolgd. Zelf heb ik namelijk al een volledige NLP Practitioner en een NLP Master Practitioner opleiding gedaan. Niet bij Marco, maar wel bij een instituut in de lijn van dr. Richard Bandler en The Society of NLP.

Wel heb ik de cursus bekeken en daarom kan ik met een gerust hart zeggen dat Marco een goede basiscursus in elkaar gezet heeft. Ik vind het knap hoe hij de belangrijkste technieken toegankelijk maakt in een dergelijke online cursus.

Een klein puntje van aandacht: de geluidskwaliteit. Met name in het begin bij de eerste video is het wat lastig te volgen. Maar daarna gaat het beter en merk je er niets meer van.

Verder vind ik het sterk dat hij een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie biedt, wat aangeeft dat hij achter zijn producten staat.

De kracht van zijn cursus is eenvoud en alles wordt in kleine stappen aangeboden. Dit alles bij elkaar maakt het een uitstekende cursus.

NLP Cursus Online
NLP Cursus Online

Beoordeling door Jerry,

02 mrt 2020
4.7

Kennismaken met de kracht van NLP?

Met de online cursus van Marco leer je stap voor stap de belangrijkste technieken!

GA NAAR DE ONLINE CURSUS

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *