Start hier met passief geld verdienen

Krijg tips, tricks en powerhacks voor een leuk leven!

Wat heeft Passief geld verdienen met persoonlijke groei te maken? Alles. Want iedereen groeit. We kunnen niet anders. Wel hebben we in de hand hoe we groeien. Persoonlijke groei is als het bijhouden van een prachtige tuin. Houd je de tuin goed bij, dan heb je de prachtigste planten, bomen en struiken. Doe je dat niet, dan zal krijg je veel onkruid en woekert het alle kanten op. Zo is het ook met persoonlijk groei en daar uit voortvloeiend een overvloedig leven. Financiële ontwikkeling hoort wat mij betreft daar ook bij.

Krijg balans in je leven

In balans met GroeiSelfie

Wanneer je grip hebt op alle facetten en thema’s van je leven dan ben je zowel lichamelijk al geestelijk in balans. Investeer je onvoldoende in je eigen ontwikkeling dan is er een kans dat je vastloopt of te lang in een negatieve spiraal zit.

En met onze drukke, gehaaste maatschappij schiet aandacht voor onze persoonlijke groei er nog wel eens bij in.

Misschien herken je dit

 • Niet goed weten wat je wilt

 • Teveel stress

 • Het gevoel dat je van alles moet

 • Onzeker over of je het wel goed doet

 • Een ontevreden gevoel hebben

 • Geen voldoening ervaren

 • Vastlopen in de zogenaamde Ratrace

Herkenbaar?

Het kan ook anders.

Start hier

GroeiSelfie is een website voor doeners. Voor mensen die verantwoordelijkheid willen nemen voor hun eigen leven. Die beseffen dat ze hun geluk in eigen hand hebben en die daar vol voor willen gaan.

Wil je dat ook en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken?

4 Thema’s: de 4 G’s en passief geld verdienen

Het leven kun je opdelen in een aantal thema’s. Voor het gemak doe ik dat met de 4 G’s:

 • Groei
 • Geluk
 • Gezondheid
 • Geld

Thema Groei gaat over alles wat met persoonlijke groei en ontwikkeling te maken heeft, zoals het lezen van boeken, coaching of het volgen van een training.

Geluk heeft betrekking op datgeen je gelukkig maakt. Denk bijvoorbeeld aan relaties, hobby’s en het volgen van je passie.

Bij gezondheid kun je denken aan zowel lichamelijke als mentale gezondheid.

Het laatste thema Geld gaat over, hoe kan het ook anders, over geld. Het gaat over werk en vergaren van inkomen. Via een baan in loondienst of via een eigen bedrijf. Maar het gaat ook over passief geld verdienen.

Op GroeiSelfie vind je met name informatie, tips en artikelen over dat laatste: passief geld verdienen.

Waarom?

Omdat dat de meeste interessante inkomensstroom is. Het is geld wat vanzelf ontstaat, zonder dat je er iets voor doet.

Voor niets gaat de zon op

Laat me verhelderen wat ik bedoel met ‘zonder dat je er iets voor doet’.

Het is niet zo dat je helemaal niets hoeft te doen. Dat je achter kunt leunen en dat het allemaal vanzelf gaat. Helaas. Zo werkt het niet. Er is namelijk voorafgaand passieve inkomsten altijd enige arbeid of actie noodzakelijk.

Een goed voorbeeld is die wel van Joanne Rowling, de beroemde schrijfster van de Harry Potter boeken. Uit elke boek en film die verkocht is ontvangt zij royalty’s. De royalty’s zijn in feite passieve inkomsten, want zij hoeft verder niets meer te doen. Eenmalig heeft ze arbeid gehad, namelijk het schrijven van de boeken.

Je hoeft niet perse een schrijver te zijn om passief geld te verdienen. Er zijn een hoop manieren waarmee dat kan. Op GroeiSelfie gaan we in op enkele van die manieren. Manieren die voor iedereen mogelijk zijn.

Eerste stap

Het begint altijd bij de eerste stap: helder krijgen wat je wilt.  

Op welk gebied dan ook. Of het nu gaat om werk, een eigen bedrijf, relaties, ambities en gewoon gelukkig zijn, het begint altijd bij weten wat je wilt.

Zonder helderheid heb je geen richting en sta je stil.

Onderwerpen

De onderwerpen op GroeiSelfie zijn gericht op het verkrijgen van een fijn, gelukkig, plezierig en succesvol leven via een passief inkomen.

Mijn favoriete manieren om passief geld te verdienen zijn tegelijkertijd de onderwerpen die je op deze website aantreft:

Quick fix

Om je op weg te helpen alvast enkele artikelen met praktische tips:

Vragen?

Heb je vragen, stel ze gerust. Je kunt daarvoor het contactformulier gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *