Unstoppable Mindset Review & Ervaringen [Jia Ruan]

Krijg je na het volgen van deze cursus echt jouw ultieme leven of niet?

Wil je weten of de online cursus Unstoppable Mindset van Jia Ruan een goede investering is? Twijfel je aan de betrouwbaarheid van Jia Ruan? Ben je benieuwd of je echt een krachtige mindset krijgt? Neem dan eerst deze complete review door, voordat je besluit dit programma te kopen. Ik heb het programma bekeken en hier vind je mijn persoonlijke mening en ervaring.

In deze uitgebreide recensie:

 • Kom je erachter wat de Unstoppable Mindset precies is;
 • Ontdekt je wie Jia Ruan is en hoe hij je helpt met een mindset waarmee je jouw ultieme leven krijgt;
 • Geef ik aan voor wie de cursus geschikt is en voor wie absoluut niet;
 • Krijg je een helder overzicht van de voor- EN nadelen;
 • Deel ik tot slot mijn mening en conclusie over het programma.

Aan de hand van deze Unstoppable Mindset review kan je in ieder geval direct voor jezelf bepalen of je deze cursus wel of niet wilt aanschaffen. 

Inhoudsopgave

Waarom de Unstoppable Mindset? En waarom zou je überhaupt een Mindset Cursus volgen?

Mindset is hip. Althans, zo lijkt het. Je hoort het tegenwoordig overal om je heen: ‘Alles is mindset!’. Maar, wat betekent dat? Wat is dat dan, mindset?

Mindset is kort uitgelegd

Het geheel van al jouw overtuigingen, de manier waarop je denkt en je waarden. Dat kan gaan over jezelf, over anderen en over alle levensgebieden die je maar kunt bedenken. Zoals relaties, succes en geld.

Dat alles samen bepalen je stemming. Het bepaalt hoe jij je voelt. Het bepaalt welke gedachten je hebt, de acties die je neemt, de dingen die je doet, hoe je omgaat met bepaalde situaties en wat je allemaal bereikt.

Korter gezegd: mindset is de manier hoe jij je leven beleeft en ervaart. Daaruit volgt je stemming en daaruit volgend je gedrag. Het is je gedrag wat uiteindelijk je resultaten bepaalt.

Welke resultaten wil jij bereiken?

Voor andere resultaten in je leven ontkom je er niet aan om je mindset te veranderen. Een ander resultaat betekent automatisch een andere mindset.

Je kunt niet steeds hetzelfde doen en andere resultaten verwachten. Wanneer je zelf je mindset kunt beïnvloeden, haal je direct meer uit jezelf.

Waanzin is steeds opnieuw hetzelfde doen, en dan verschillende uitkomsten verwachten

– Albert Einstein

Succes nastreven

Om succes te kunnen behalen, is het noodzakelijk om over de juiste mindset te beschikken. Met de juiste mindset kom je verder, weet je elke dag het onderste uit de kan te halen en geniet je snel van je resultaten.

Dat is althans de visie van Jia Ruan. Deze succesvolle (digitale) ondernemer is ervan overtuigd dat de juiste mindset jou een stuk verder gaat helpen. Hij heeft de Unstoppable Mindset cursus ontwikkeld. Een cursus waarin het verkrijgen van de juiste mindset volledig centraal staat. En als er iemand is die een levend voorbeeld is met wat de juiste mindset je oplevert dan is hij het wel. Straks meer over Jia Ruan.

Kortom, merk je nog geen gewenste resultaten in je leven en weet je niet hoe je daar verandering in moet brengen? Maar voel je wel een enorme hunkering naar meer? Dan kan een cursus of training waarbij mindset centraal staat een oplossing voor je zijn.

Waarom Unstoppable Mindset?

Je hebt het gevoel dat je vastloopt. Je hebt het gevoel dat er meer in je zit. En tegelijkertijd zie je dat anderen je voorbij streven. Je wilt zo graag, maar het lukt jou maar niet om grote stappen te zetten in je leven.

Frustrerend.

Zo hoeft het niet te zijn. Het kan anders.

Je moet alleen weten hoe.

Herken je daar iets van en is het tijd om daar iets aan te doen?

Precies om die reden is Unstoppable Mindset ontwikkeld. Gedurende 4 weken laat Jia Ruan je zien en ervaren hoe jij je mindset verandert voor meer succes in je leven en hoe je zelf je droomleven creëert.

Wat is Unstoppable Mindset precies?

Unstoppable Mindset is een online cursus, waarbij het veranderen van je mindset centraal staat. Het is gericht op het bereiken van succes en meer resultaten in je leven. Je leert hoe je jouw mindset herprogrammeert, waarmee je jouw eigen droomleven creëert.

Meer en meer mensen besluiten om als (digitaal) ondernemer door het leven te gaan. Als je écht succesvol wilt zijn, moet je echter wel alle kansen in kunnen zien, op een positieve wijze naar jezelf kijken en bovenal elke dag jouw uiterste best te doen.

Volgens Jia Ruan is dat alleen mogelijk als je een juiste mindset hebt. Dáár draait de Unstoppable Mindset cursus volledig om.

Om deze positieve mindset te kunnen verkrijgen, is het van belang dat je afscheid gaat nemen van huidige gedragingen. Alleen door gedragsveranderingen is het mogelijk om op een andere manier naar jezelf te kijken, om nieuwe kansen in te gaan zien en dus om de juiste mindset te verkrijgen.

Dat leer je allemaal van Jia in het Unstoppable Mindset programma en dat in slechts 4 weken tijd.

Unstoppable Mindset Boek

Unstoppable mindset boek

Naast de training is er ook het Unstoppable Mindset boek, met dezelfde titel als de cursus. Het gaat om een digitaal boek en heeft daarnaast ook een audioversie, welke door Jia zelf is ingesproken.

Ik kan je zeggen dat ik best verrast ben door de inhoud en kwaliteit van het boek.

Het boek is gratis en ik had er in eerste instantie niet veel verwachtingen bij. Maar niets bleek minder waar. Het is een echt boek waar hij makkelijk geld voor kan vragen.

Het boek gaat in op dezelfde onderwerpen als in de training, maar worden net iets anders gepresenteerd. Na elke hoofdstuk volgen enkele vragen en opdrachten.

Het boek kun je los van de training lezen. Mijn ervaring is echter dat het boek een prettige aanvulling op de training is en je kunt het prima als naslag gebruiken.

Hoewel ik je het boek van harte aanraad, gaat deze Unstoppable Mindset recensie vooral over de cursus. Het boek heb ik eerder besproken in een vorig artikel over de beste mindset boeken.

Heb je het boek nog niet? Download het hier gratis >>

Hoe is Unstoppable Mindset opgebouwd?

Unstoppable Mindset cursus

Over het algemeen ben ik zeer te spreken over de opbouw van de Unstoppable Mindset cursus. Jia heeft voor vier duidelijke hoofdstukken gekozen en heeft een cursus van in totaal 4 weken opgesteld. Vanaf het allereerste moment is al duidelijk waar de cursus precies omdraait. Je komt dus ook niet voor al te veel verrassingen te staan.

Om het programma zo succesvol mogelijk te kunnen doorlopen, zijn de volgende hoofdstukken/modules ontwikkeld:

Week 1 ‘Unleash Yourself’

In deze week draait het erom dat je kritisch naar jezelf gaat kijken. Zoals de naam van dit hoofdstuk al doet vermoeden, is het wenselijk dat je jezelf gaat ontketenen. Dat krijg je voor elkaar door kritisch naar jezelf te kijken en een duidelijk plan op te stellen; die twee elementen staan dan ook centraal tijdens de eerste week van de Unstoppable Mindset cursus.

Week 2 ‘Oude identiteit’

In de tweede week ga je eigenlijk voornamelijk achteruit kijken. Je gaat analyseren wat je in het verleden mis hebt gedaan, je gaat leren wat jouw valkuilen zijn en je legt hiermee de basis voor een verandering.

Week 3 ‘Nieuwe identiteit’

De derde week vormt een logische en duidelijke gevolg van de tweede week. Tijdens deze week staan zelfontwikkeling en het verbeteren van jouw zelfbeeld centraal. Alleen met een positief zelfbeeld is het immers mogelijk om een positieve mindset te verkrijgen.

Week 4 ‘Jouw ultieme leven’

Tijdens de laatste week ga je uiteindelijk dé stappen zetten naar jouw ultieme leven. In de voorgaande 3 weken heb je onwijs veel geleerd én heb je ook voor jezelf antwoorden gevonden. Tijdens deze laatste week ga je deze antwoorden gebruiken om aan je zelf te werken.

Lesvorm

Wat lesvorm betreft heeft Jia gekozen voor uitleg in de vorm van video’s. De video’s zijn van een ongekend hoge kwaliteit en zijn op een aangename manier ingesproken.

Ik vind dat Jia goed presenteert, hij is kalm en weet het allemaal goed uit te leggen. En wat hij zegt slaat ook ergens op. Tegelijkertijd weet hij je goed uit te dagen, waardoor je actie onderneemt en in staat bent om voorbij je comfortzone te komen. En daar zit precies de groei.

Onderstaande video’s geven je een aardige impressie van de manier waarop de lessen worden gegeven.

Spreekt dit je aan? Dan zal de cursus je goed bevallen.

Wie is Jia Ruan precies?

In deze Unstoppable Mindset review heb je de naam Jia Ruan meermaals voorbij zien komen. Maar wie is de ontwikkelaar van Unstoppable Mindset precies?

Jia Ruan: is dat niet die gozer van de ‘irritante’ (facebook) reclames?

Yup. Dat is hij. Je hebt vast wel wat reclames van Jia Ruan gezien. Toch?

En tegelijkertijd is hij zoveel meer.

Ik moet daarom ook wel eens lachen om de comments onder zijn adds. En dan met name de opmerkingen als: wil je ophouden om op mijn tijdlijn te komen. Ga van mijn facebook weg. Nu moet je echt kappen…

Echt, ik heb ze gezien. Hilarisch.

Jia Ruan is namelijk een behoorlijk succesvol digitaal ondernemer

En hij weet echt wel wat die doet. Hij is niet bang om zichtbaar te zijn en commentaar te krijgen. Want haters heb je overal. Hij heeft geleerd dat zulke opmerkingen voortkomen uit een ‘poor mindset’.

Hij heeft onder meer veel geld verdiend door te handelen via Bol.com. Op basis van de opgedane kennis en zijn ervaring heeft hij op dat gebied de Bol Masterclass weten te ontwikkelen.

Hij had echter in een vroegtijdig stadium al door dat je alleen met de juiste mindset succesvol kunt zijn. Hij besloot daarom om zijn eigen kennis te verzamelen en om kritisch naar zichzelf te kijken.

Uiteindelijk heeft hij op basis daarvan ook deze cursus weten te ontwikkelen. Eigenlijk heeft hij deze cursus afgestemd op zijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Deze persoonlijke noot zie je ook duidelijk terug in deze cursus.

Hoe komt Jia Ruan aan zijn ervaring en kennis?

Naast dat Jia Ruan uit eigen ervaringen put, investeert hij veel in persoonlijke groei. Hij gaat naar de beste coaches en trainers op het gebied van peak en performance coaching, waaronder Tony Robins.

Jia zegt ook eerlijk dat zijn kennis alle behalve uniek is. Hij geeft simpelweg door wat hij geleerd heeft.

Er is alleen wel één heel groot verschil met andere coaches, trainers en docenten

Daar waar andere coaches en trainers alleen maar oplepelen en slechts napraten wat zij geleerd hebben, laten zij het geenszins zien!

En Jia doet dat juist wel. He walks the talk! En niet zo’n klein beetje ook.

Hij praat succes, hij doet succes, hij laat succes zien.

En zijn kennis wilt hij met iedereen delen.

Zwarte band in Mindset

Ik herinner me dat ik ooit met twee vrienden van mij, Bennie en Wesley, naar een Jiu Jitsu les ging kijken. Bennie, had interesse om er op te gaan en Wesley en ik gingen met hem meekijken.

De les werd gegeven door een trainer met een stoere kop, een grote mond en met een groene band.

Bennie was onder de indruk. En ik eerlijk gezegd ook wel.

Totdat Wesley na een half uur zei: leuk dit allemaal, maar ik wil alleen les van een trainer met een zwarte band.

Dat was onze eyeopener. We bedankten voor het kijken en zijn vervolgens weggegaan.

Als er iemand is die wel een zwarte band heeft, in dit geval op het gebied van mindset, dan is het Jia Ruan.

Als je goed door hebt wat hij laat zien, wat hij zegt, hoe hij het zegt en vervolgens zelf het voorbeeld is, dan kan ik alleen concluderen dat hij een zwarte band in mindset heeft. En dat al in zijn jonge twintigerjaren.

Over Jia Ruan kan ik uit ervaring één ding zeggen: van deze gast ga je echt wat leren. Ik in ieder geval wel. Zie jij in Jia de geschikte mentor? Meld je dan gerust aan en join the tribe!

Wat is Team Unstoppable / Unstoppable Lifestyle BV?

Dat is het miljoenen bedrijf achter de mindset cursus Unstoppable mindset. Jia Ruan is mede eigenaar van deze BV. Samen met twee andere vennoten, Virgil Brewster en Mitchell Weijerman heeft hij Team Unstoppable opgericht.

Op hun website lees je dat het hun missie is om de meest resultaatgerichte online business school te zijn van Nederland en Belgie. Dat zijn behoorlijk ambities als je het mij vraagt.

Toch zijn ze aardig op weg. Inmiddels is het team uitgebreid en bestaat uit meer dan 15 mensen en hebben ze ,meer dan 3000 actieve studenten.

Andere cursussen van Team Unstoppable

De online business school heeft op het moment nog twee andere premium cursussen.

Hun meest bekendste is de Bol Masterclass. Hier mee leer je hoe je een eigen e-commerce bedrijf begint. En daarnaast de goedlopende Agency Masterclass. Hiermee leer je hoe je een eigen social media advies bureau kan starten.

Andere ervaringen

Ik ben altijd wel benieuwd naar de mening en ervaringen van anderen. Op trustpilot bijvoorbeeld zie je alleen maar positieve reviews. En wat betreft dit programma kom ik weinig negatieve recensies tegen. Sterker, eigenlijk alleen maar positieve. Unstoppable Mindset wordt simpelweg heel goed ontvangen, zit gewoon heel goed in elkaar en helpt je duidelijk verder.

Van cursisten die het programma daadwerkelijk volgen, hebben over Jia Ruan en Unstoppable Mindset vooral positieve reacties. Hieronder een paar voorbeelden.

Voor wie is Unstoppable Mindset geschikt? En voor wie niet…

Ik zal het gelijk maar zeggen: dit programma is niet voor iedereen.

Het is geschikt wanneer je een zekere ambitie hebt. Verder ben je bereid om buiten je comfortzone te stappen. Je wilt actie ondernemen. En daarnaast besef je dat jouw geluk je eigen verantwoordelijkheid is. Ook wil jij leren en jezelf ontwikkelen. Je hebt een leergierige en nieuwsgierige houding. Investeren in jezelf vind je belangrijk.

Dit programma is duidelijk niet voor mensen die achterover willen leunen en hopen dat Jia Ruan hen wel even gaan fixen. Dat is simpelweg niet hoe het werkt. Deze mensen leggen de verantwoordelijk buiten henzelf. Het zijn klagers die vooral anderen de schuld geven.

Tip: Start eerst met het GRATIS eboek of audioboek!

Ontvang direct jouw GRATIS exemplaar met waardevolle lessen

Wat is allemaal inbegrepen bij Unstoppable Mindset?

Je hebt hierboven kunnen lezen dat de cursus Unstoppable Mindset (Waarde EUR. 1997,-) in totaal uit 4 weken bestaat. Is het nou zo dat je tijdens deze 4 weken alleen de bovengenoemde modules kunt volgen?

Nee, eigenlijk niet. Er is meer. En dat mag je ook wel verwachten van een premium cursus en een bedrijf dat de meest resultaat gerichte online business school wilt zijn.

Hier een overzicht:

 • Wekelijks Coaching calls (Waarde EUR. 997,-) Samen met je medecursisten krijg je persoonlijke groepscoaching.
 • Exclusieve toegang tot de Facebook Community (Waarde EUR. 997,-). Hierdoor connect je met gelijkgestemden en kun je al je vragen stellen.
 • Toegang tot het ‘Reprogram yourself audioprogramma’ (Waarde EUR. 497,-). Hiermee ga jij de wereld zien in kansen en overvloed.
 • Toegang tot het ‘Daily succes programma’ (Waarde EUR. 497,-), zodat jij zo snel mogelijk de resultaten zal behalen die jij wilt.
 • Toegang tot het ‘Money Mastery programma’ (Waarde EUR. 997,-). Het exclusieve onderdeel van Unstoppable Mindset, zodat jij nooit geldzorgen zal hebben.

De totale waarde: EUR. 5.982,-. De investering is daarentegen een stuk lager. Op dit moment loopt er een aantrekkelijke aanbieding en krijg je een flinke korting. Kies je voor betaling in termijnen dan kun je al starten voor EUR. 397,-. Vind hier de meest actuele korting.

De meerwaarde vind je vooral terug in de exclusieve coaching calls

Unstoppable Jia Ruan

Eindconclusie: kan ik de Unstoppable Mindset cursus aanraden?

Ja, dat kan ik zeker. Jia Ruan heeft onwijs goed werk afgeleverd heeft met deze cursus. Ik vind dat Jia buitengewoon goede coaching en trainer-skills heeft waar veel ‘oudere’ en ervaren coaches en trainers van kunnen leren. Daarbij ben ik ook overtuigd van het feit dat deze cursus voor véél mensen zeer interessant is.

Wel is de cursus erg uitgebreid. Dit heeft voordelen, maar ook nadelen. Doordat de cursus zo veel stof heeft, verwacht ik dat het niet voor iedereen haalbaar is om het in vier weken af te ronden. Dat maakt de cursus niet minder goed, wel heel compleet.

Tegelijkertijd heb je levenslang toegang tot de cursus. Je hoeft het dus niet persé in 4 weken af te ronden. Ik wil je eerder aanraden om het vooral in je eigen tempo te volgen in plaatst van gehaast door het programma te gaan. Het is jouw persoonlijke groei en dat heeft geen haast. Op die manier behaal je voor jezelf het beste resultaat.

En ben je na twee weken niet overtuigd van jouw vorderingen? Wees gerust: er is een niet-goed-geld-terug garantie.

Meld je vandaag nog aan om het volledige programma te volgen >>

Unstoppable Mindset Review

Unstoppable Mindset Review
Unstoppable Mindset Review

Beoordeling door Jerry,

02 okt 2020
4.9

De coachingcalls maken dit programma compleet. Wanneer je actief de opdrachten volgt en meedoet met de groepscoaching dan zal je zonder twijfel een verandering merken. Die garantie kan Jia Ruan je echter niet geven. Jij zal zelf aan de bak moeten. Maar durf je diep te gaan, dan zal je beloont worden voor je investering. Er is geen betere investering dan in jezelf.

Voordelen

 • Exclusieve groepscoaching
 • Kort traject
 • Levenslang toegang
 • Waardevolle bonussen

Nadelen

 • Veel leerstof in korte tijd

Jerry
Ik heb een fascinatie voor alles wat met passief geld verdienen te maken heeft. Een aantal dingen wil ik met je delen. Dat doe ik voornamelijk hier op GroeiSelfie. Daarnaast schrijf ik uitgebreide reviews over (online) cursussen en diensten, waarmee je persoonlijk of in je business meer vrijheid krijgt. Dit alles doe ik in mijn vrije tijd, voor de fun, naast mijn parttime job in het onderwijs. Schrijf ik niet, dan ben ik aan het werk… 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *